PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32479
7,2 5 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

1)

http://pl.youtube.com/watch?v=E3kfI59jvl8 w którym odcinku był ten fragment...

2)

w którym odcinku Gaara zamordował Doutsu (nie wiem jak się pisze, ale chodzi o tego z zabandażowaną głową z kraju dźwięku)

Hina_chan

Heh, kojarzę to, ale nie pamiętam dokładnie... hmm... poszukam w poszczególnych odcinkach, może uda mi sie to znaleźć ;p

ocenił(a) serial na 9
Her_Infernal_Majesty

Wierz mi chętnie był poszukał,ale na moim kompie to niewykonalne:D

Lecz wydaje mi się,że:

Ten link co dałaś to ta sytuacja była chyba wtedy gdy Gai dał Naruto ten zielony kostium,ale moge się mylić

Kiedy Gaara zabił Dosu? Dokładnie nie pamiętam,ale było to po walkach eliminacyjnych(czyli Naruto vs Kiba itd.) ale przed walkami finałowymi (czyli Naruto vs Neji itd.)

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

Dodam jeszcze,że w tym odcinko Kabuto rozmiawał z Bakim o planie na Konohe i podsłuchał to Hayate,czyli było to jeszcze przed tym gdy Jiraiya zdiął tą pięciodłoniową (nie wiem czy to prawidłowa nazwa) pieczęć z Naruto W każdym razie chodziło o to żeby Naruto mógł się nauczyć kontrolować Chakrę Kyuubiego. Nie wiem czy mam racje z tym wszystkim,ale tak mi się wydaje:).

Darth_Carnage

Heh, mi nie udało się znaleźć (za dużo odcinków, za mało czasu ;)) , ale wydaje mi się, że wtedy Neji i Tenten wraz z Naruto rozmawiali o Lee, podczas kiedy on oczekiwał na operację, bądź leżał w szpitalu po walce z Gaarą i właśnie mówili o jego entuzjazmie i o tym, jak uratował ich przed tymi rajstopkami. Pewna nie jestem, to tylko przypuszczenia ;p
A co do Dousu (?) - to zgadzam się z Darth oodama Rasengan ;)

Her_Infernal_Majesty

acha, dzięki za pomoc. poszukam jeszcze raz z tym Dousu.

ocenił(a) serial na 10
Hina_chan

napisali w opisie filmiku 195 odcinek a Dosu Kinuta zginą w 54

ocenił(a) serial na 6
Hina_chan

Eee... oglądałam to i to chyba było właśnie w odc. 195, bo wtedy Tsunade zabroniła Lee używać Kwiatu Lotosu i był w dołku. Był na badaniach, które nie były zbyt zadawalające. A ponieważ na tych badaniach byli też Naruto, TenTen i Neji (on sobie poszedł, więc tak 2 została sama) to pomyśleli, że z Lee jest naprawdę źle. A potem właśnie był ten fragment.

A Gaara zabił Dosu między odcinkami 53-55/6, ale nie pamiętam dokładnie.