Mam prośbe do fanów Naruto, a dokładniej mówiąc do tych co dobrze znają soundtracki. Czy ktoś wie co to za utwór lecący w:
- 38 odcinku, jak sędzia ogłasza pierwszą walkę, po tym jak sasuke i ten drugi(:D) wystąpili z szeregu i razem mówią "nie"
- 41 odcinku jak się okazuje, że na początku to była kukła i tak fajnie odwraca głowę w stronę przeciwnika (choćby egzorcysta;)
W tych dwóch scenach jest ten sam utwór, ale z tego co przeszłuchałem 1 i 2 soundtrack to nie ma go tam. Więc jakby ktoś mógłby mi pomóc to wielkie dzięki:D
;( Wielka szkoda, bo jest super. A numery soundtracków odnoszą się jakoś do sezonów Naruto, czy muzyka swoją drogą, a Anime swoją?
http://www.narutohq.com/soundtracks.php
tutaj są wszystkie 3 płyty, jakby co.
Dzięki za odp;]
To może jeszcze spróbuję tutaj.
Zna ktoś tytuł utworu, który przewija się od odcinka gdy pojawiła się Tsunade (np. 92 czas 3:38 ) ?
Dodam, że przesłuchałem 3 podstawowe soudtracki i tego nie było. Zauważyłem, że dość często pojawia się taka sytuacja, że są utwory które nie są wydane na oficjalnych soudtrackach - jak to rozumieć ? Czy to może są czyjeś utwory wykorzystane w serialu ? A jeśli tak to czy jest jakiś "credits" do serialu (tak jak zazwyczaj na końcu filmu są napisy i w którymś momencie wyświetlone są utwory które zostały wykorzystane w filmie ?
Chyba nie...
Zawsze możesz spróbować przez eMule, może uda ci się trafić tytuł, mi się udało :)
a ja bym chciała znać nazwe tej muzyczki co leciała np we wspomnieniach Sakury z dzieciństwa, taka jakby z pozytywki.
"taka jakby pozytywka" to dość szerokie pojęcie...
Moim zdaniem chodzi ci o jeden z tych utworów (wszystkie trzy słychać w tle podczas wspomnień Sakury):
Sakura Theme (jest na I oficjalnym soundtracku)
Sadness and Sorrow (jak wyżej)
Tenten Theme (także piano version, ale nie ma go na żadnym krążku)