Don dążył jeszcze do nakręcenia 7 ostatniego sezonu lecz większość aktorów już nie zgodziła się na dalszą współpracę. (wszyscy byli już zmęczeni). Wiecie może coś więcej na ten temat. ? Ostatni odcinek 6 sezonu jako ostatni całego serialu jest beznadziejny. Nie mówie że był zły ale nie tak miało się skończyć.
Zdaje się, że powoli spadała popularność NB, przegrywał z jakimś nowym serialem, ponadto koszt jednego odcinka to ok 2 mln USD więc nie bardzo opłacało im sie to dalej ciągnąć.
2 mln zielonych ?! To przecież kupa forsy. Naprawde tyle wynosił koszt jedneo odcinka ?
Przecież to nie jest oszałamiający budżet jak na standardy amerykańskie. Np. serial "Przyjaciele" podobno miał budżet ponad 1 mln $ za odcinek, a przecież nie było tam żadnych efektów specjalnych, pościgów, wybuchów itp.
Myśle ze Przyjaciele ciagnęło zdecydowanie więcej niz milion za odcinkek. Kiedyś czytalem ze sami główni aktorzy brali po okolo milion kazdy za odcinek serialu. Plus normalne koszty i czasami jakas gwiazda jak Bruce Willis czy Van Dame i pewnie budżet sie zamykal gdzie w 10 mln
Racja! Zwracam honor;) Pomyliło mi się, to Jennifer Aliston brała dużą bańkę za odcinek. Tym bardziej budżet Nasha wygląda skromnie...
Później tego poszukam, może znajdę.
Musieli oplacać wynajem studia na Treasure Island, ludzi od efektów specjalnych, elektryków itp, z barki pewnie tez nie korzystali za darmo.
A swoja drogą, to San Francisco zarobiło dużo na serialu, tylko nie pamiętam ile.
Ja tam bym chetnie obejżała sobie jeszcze 7 serie... A za najlepszą serie uważam 5. To byŁo fajneee :)))
a ta motorowka zolta ktora nash smigal to chyba tez jego bo zauwazylem na niej napis don i chyba jego podpis:)
własnie to była jedna z motorówek Dona (gdy był młodszy brał udział w wyścigach ale zaprzestał bo żona marudziła, ze to niebezpieczne) Ogólnie podobały mi się sceny z motorówką ale czasami zastanawiam się jak tych "biednych" policjantów było na to stać :) no i + za to, że motorówka była żółta :DDD