PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=837296}

Nauczycielka

A Teacher
2020
6,4 1,6 tys. ocen
6,4 10 1 1593
7,0 2 krytyków
Nauczycielka
powrót do forum serialu Nauczycielka

Może odbieram tę historię/temat inaczej, ale uważam, że wcale tak nie musiało być. Pierwszy zgrzyt pojawił się, gdy Claire wygadała się koleżance. Nie musiała mówić nic, a przynajmniej nie całej prawdy. Druga rzecz - gdy wyszła z więzienia (a nie zapominajmy, że to Eric ją uwiódł), powinna iść prosto do niego, skoro go kochała (wyznała mu to w jego urodziny), a skoro on przyszedł do niej, powinna go przyjąć, tymczasem ona prawi mu wyrzuty i każe iść. Gdyby wtedy go nie odrzuciła, żyliby długo i szczęśliwie, ja tak to widziałem. Ostatni odcinek jest najgorszy - bez żadnego ostrzeżenia (nie ma nawet napisu informacyjnego) mamy przeskok o pięć lat, przez pewien czas panuje chaos. Finał to przegięcie całkowite : podczas rozmowy w restauracji Eric czyni Claire wyrzuty, choć to on ją uwiódł i wpłynął nieodwracalnie na jej życie. Przedtem go lubiłem, ale za to, jak ostatecznie ją potraktował, jest po prostu wstrętne.

Shiloh

To ona stwarzała większość tych sytuacji, dzięki którym rozwinął się romans.

ocenił(a) serial na 7
avosette

Jakoś tego nie widziałem. Podobała mu się, to ją uwiódł, fakt, na początku go nie powstrzymała, ale skoro to tak daleko zaszło, to powinno było zakończyć się Happy Endem.

avosette

W ogole się nie zgadzam.
Okej była dorosła, ale hello. Gość za nią chodził, uwodził ją, podrywał, zostawiał uczucie tego niewymownego oczarowania. Niedopowodzenia
Dla kobiety to nagła skierc. Nie ma ratunku. A to jak ja potraktował na końcu to chamskie i żenujące. Zakończenie do dupy. Serial zajebisty ale ostatni odcinek do wymiany !!!

ocenił(a) serial na 7
Shiloh

Miałem to samo uczucie o Ericu kiedy obejrzałem ostatni odcinek.