PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467672}
6,4 9,3 tys. ocen
6,4 10 1 9315
5,6 7 krytyków
Naznaczony
powrót do forum serialu Naznaczony

Jak na polskie warunki to naprawdę dobry serial z ciekawą tematyką. Ale ma jeden minus - ten minus to (teraz padnie za duże słowo) "aktorka" Dereszowska. Z taką "urodą" to powinna bagaże na lotnisku wąchać,a nie grać w filmach.A jej dolna warga mogłaby służyć za pług w zimie do odśnieżania dróg i jezdni. Ona kompletnie nie pasuje do tego serialu;podobnie jak miało to miejsce w "Tajemnicy twierdzy szyfrów".Niestety,ma chyba jakieś koneksje na tzw."górze",bo inaczej pewnie nie dostawałaby tylu ról. a sam serial - świetny!

panzerdark

Kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi. Moim zdaniem Dereszowska jest dobrą aktorką ( do jej urody też nie mam zastrzeżeń - jest bardzo ładna ) i do tej roli mi jak najbardziej pasuje. Nie mam pojęcia dlaczego ją obrażasz ?

ocenił(a) serial na 7
jackMort

Przecież może mi się chyba nie podobać,nie? Dla mnie jest brzydka jak noc,i wg mnie znajduje się w trójce najbrzydszych polskich aktorek.Pozostałe to Cielecka i niekwestionowana liderka czyli Bachleda-Curuś (co w niej widzi C.Farrell pozostanie chyba na wieki zagadką). W roli żony Krala widziałbym na przykład Urszulę Grabowską.

panzerdark

Jasne że może ale wyrażanie swoich opinii a obrażanie kogoś to dwie różne sprawy. O urodzie wyżej wymienionych Pań nie będę dyskutował bo to sprawa gustu. A ludzi ocenia się nie tylko po wyglądzie - i może właśnie coś nie fizycznego Colin Farrell w niej "widzi"

ocenił(a) serial na 7
jackMort

Ja też uważam że jest okej ale trochę mi się ''przejadła''

jackMort

Jak może się Mu podobać Dereszowska czy Bachleda-Curuś jak ewidentnie widać, że kolega jest "ciepły" i kocha inaczej <lol>. Wolny kraj, tyle powiem. Z tych, które wymienił, ani jedna nie jest brzydka dla normalnego faceta, a nawet są wszystkie powyżej średniej, ale o gustach się nie dyskutuje.

panzerdark

> . Z taką "urodą" to powinna bagaże na lotnisku wąchać,a nie grać w
> filmach.A jej dolna warga mogłaby służyć za pług w zimie do odśnieżania
> dróg i jezdni.

To oglądaj "Modę na sukces" albo "Słoneczny patrol" matołku, biorąc pod uwagę twoją mentalność i inteligencję będzie dla Ciebie jak znalazł.

-------------------------------------

Tyle jeśli chodzi o odpowiedź do autora wątku, natomiast faktycznie kiepski film można rozpoznać często po plastikowej urodzie aktorów w 3 minuty.

Choć moim zdaniem Pani Dereszowska jest bardzo urodziwa :-)

ocenił(a) serial na 8
panzerdark

Widac, nie podoba Ci sie ta aktorka. No nie kazdemu musi. Moim zdaniem gra dobrze aczkolwiek mogliby wyciac sceny calusne (mizianie i cmokanie non stop), ktore potrafi zabic. Serial jest przyjemny w ogladaniu. Moim zdaniem swietnie zaagrany i wciagajacy. Z calym szacunkiem ale Twoj gust, jesli chodzi o wyglad, nie moze decydowac o jakosci filmu.

Ciekawie sie oglada:D