Powiedzcie mi, w którym odcinku dzieje się scena, w której McAvoy bierze udział w tej
debacie czy coś w tym stylu, gdzie pada pytanie od tej dziewczyny z widowni "dlaczego
Ameryka jest najwspanialszym krajem na świecie"?
W żadnym z odcinków od 1 do 10 tego nie ma, prawda? Puszczą to dopiero w kolejnych?
Pytam, bo nie wiem czy któregoś czasem nie ominąłem.
Witam. Scena ta znajduje się na początku pierwszego odcinka, pierwszej serii. Zaczyna się od 3min12sek.
Nie mogę nie wtrącić małej złośliwości: jak Wy ludzie oglądacie te seriale, że umyka wam 8-minutowa scena otwierająca pilot serialu? To tak jakby, nie widzieć katastrofy lotu 815 z "Lost", a być na 6 sezonie ;p Trzymaj się.
Wy oglądaliście to na HBO w TV czy na necie? Ja pierwsze 7 odcinków oglądałem w tv, ale wczoraj naszła mnie ochota i 3 kolejne obejrzałem na necie.
Masakra jakaś, ale ja tego kompletnie nie pamiętam. Albo ja może z lekkim opóźnieniem włączyłem wtedy serial, albo tej sceny nie było w TV, przynajmniej w Polsce. To by miało sens, bo pierwszy odcinek jest dłuższy od wszystkich następnych i może nie zmieścił im się w ramówce, to ten początek wycieli? Każdy następny odcinek zaczyna się od tego filmiku, a dopiero potem jest serial. W pierwszym odcinku jest odwrotnie. Jest ta scena z wykładu, a dopiero potem jest ten filmik. Niech mnie ktoś poprawi jeśli coś mieszam lub jestem w błędzie.
Oglądałam na HBO i doskonale pamiętam tę scenę. Była w pierwszych minutach odcinka pilotowego.
Było normalnie w HBO, ale spokojnie- każdemu może zdarzyć się "zwiecha" i każdy może przegapić nawet t 8 minut ;) P.S- genielny serial, już tęsknię :)
tak, trochę trudno nie pamiętać, ale każdemu może się zdażyć. I tak leciała ta scena w HBo w PL :)