Newsroom

The Newsroom
2012 - 2014
7,7 8,3 tys. ocen
7,7 10 1 8339
7,6 9 krytyków
Newsroom
powrót do forum serialu Newsroom

Pilot

ocenił(a) serial na 8

Rewelacja! Wyśmienite aktorstwo i dialogi oraz brawurowe tempo. Od razu polubiłem też głównych bohaterów. Pomimo dosyć skromnych środków, jakimi serial operuje, potencjał ma olbrzymi i myślę, że HBO jednak nas nie zawiedzie. Ten tytuł ma szansę stać się wielki.

ocenił(a) serial na 6
snoopy

Wow 10/10? Mocno.
Mnie też się podoba, ale nie aż tak. Jak dla mnie jest to jeden z lepszych seriali edukacyjnych. Ale przy trzecim odcinku przemowy zaczynają już trochę nudzić i nie równoważy tego pojawienie się Jane Fondy.
Na razie najlepsze wrażenie robi na mnie Gallagher, ale to głównie dlatego, że miał najlepsze teksty.

ocenił(a) serial na 8
torne

Ja przy czwartym odcinku zastanawiałem się, czy nie obniżyć oceny - z tego samego powodu. Ale gdy doczekałem do końca odcinka, stwierdziłem, że jeszcze zostawiam dziesiątkę. :)

ocenił(a) serial na 1
snoopy

skad macie napisy??

ocenił(a) serial na 8
najlepiej90

Ja korzystam z angielskich - i to tylko po to, żeby nadążyć za słowami wypowiadanymi z prędkością karabinu maszynowego. :)

ocenił(a) serial na 6
snoopy

ok
jestem po czwartym odcinku i nie jest dobrze
fakt, końcówka jest ok, ale wcześniej jest słabo. gdybym był kobietą, to bym się mocno wściekł za to, co zobaczyłem. w serialu dramatycznym tego rodzaju komediowe zagrywki są po prostu nie na miejscu.

snoopy

racja! jestem po pierwszym odcinku dopiero, ale już zakochałem się w postaciach, są z krwi i kości + mają jaja. mistrzowsko odegrane. Mortimer, Gallagher, Daniels... rewelacja. martwi mnie trochę to, co czytam (że spadek formy już w czwartej odsłonie), ale szansę daję. pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 1
snoopy

ja się spodziewałem czegoś zupełnie innego po tym serialu....

siedzą i trajkoczą przez ponad godzinę i to już w pierwszym odcinku (sic). same szybkie, bulszitowe dialogi, zero akcji, atrofia akcji, tak to ujmę. pie*dolenie o szopenie. pierwsze osiem minut to jakaś pierdoły i farmazony. kolejne 64 minuty także. szczerze mówiąc to ciężko mi było wysiedzieć i to wszystko słuchać.

ocenił(a) serial na 8
najlepiej90

Widać to nie serial dla Ciebie - poszukaj coś z akcją i bez wielu dialogów.

snoopy

Pierwsze 8 minut wbija w fotel. Najlepsze przemówienie jakie widziałem!
pilot świetny.
Rzeczywiście z 4 odc. zrobiła się telenowela, ale ogólnie serial oceniam bardzo wysoko, postacie są wciągające, dialogi mocne i... wciągające. U mnie serial powoduje tęsknotę xD Od czasów Lost tak nie miałem. No może jeszcze 1 sezon am. The Killing wciągnął mnie jak ruchome piaski.

snoopy

Mnie też bardzo się podobał. Ciekawie zarysowani bohaterowie. Czekałem na ten serial już bardzo długo i się nie zawiodłem. Jestem nawet zdziwiony na plus ale jak dla mnie był dość lekki. Pierwsza scena świetna. Czekałem tylko na tę odpowiedź. Dla mnie USA to na pewno nie jest najlepszy kraj na świecie :)

Jeśli ktoś byłby zainteresowany moim tekstem nt. odcinka zapraszam na:
http://mimesisnamalymekranie.blogspot.com/2012/07/letnie-premiery-newsroom.html