Phif! Co to jest? Kolejna zgapiona komedia z zagranicy?! Cholera mnie bierze, kiedy widzę takie komedie. Przekopiowany scenariusz, spolszczone dialogii (i do tego gorsze niż w Pomocy Domowej) i dodatkowo dziwna gra aktorów (nie licząc serialowego Kondrada, który chyba jako jedyny ratuje serial). Ta Dygant mnie w Nianii wkórza tym uśmiechem i tymi głupimi żartami.
Po prostu ten serial to tylko strata czasu :/ Starsze, Polskie komedie były o 10000 razy lepsze niż te nowsze. Niestety, Polska to nie jest już Ameryka...
Pozdrawiam.
chciałeś powiedzieć "Polska to NA SZCZĘŚCIE jeszcze nie Ameryka". Chyba nie chciałbyś być otoczony przez stado kaszalotów o ujemnym ilorazie inteligencji [oczywiście zdarzają się wyjątki, ale to głównie imigranci] :D
Odnośnie samego serialu, Dygant faktycznie jest z lekka wkurzająca :/ Moim zdaniem idea "zgapiania" serialów z zagranicy nie jest aż taka zła, pod warunkiem, że scenariusz wzbogaca się krajowymi realiami. Niestety, tutaj takiego "wzbogacania" za wiele nie ma, a szkoda. Ogólnie jednak serial ten jest dość przyjemnym, niewymagającym wysiłku umysłowego "oglądadłem" :P Dla Ferencego zniesie się wszystko xD