PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202466}

Niania

2005 - 2009
6,5 72 tys. ocen
6,5 10 1 71693
6,4 14 krytyków
Niania
powrót do forum serialu Niania

Dno!!!!

ocenił(a) serial na 1

Phif! Co to jest? Kolejna zgapiona komedia z zagranicy?! Cholera mnie bierze, kiedy widzę takie komedie. Przekopiowany scenariusz, spolszczone dialogii (i do tego gorsze niż w Pomocy Domowej) i dodatkowo dziwna gra aktorów (nie licząc serialowego Kondrada, który chyba jako jedyny ratuje serial). Ta Dygant mnie w Nianii wkórza tym uśmiechem i tymi głupimi żartami.
Po prostu ten serial to tylko strata czasu :/ Starsze, Polskie komedie były o 10000 razy lepsze niż te nowsze. Niestety, Polska to nie jest już Ameryka...
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
shamy13

chciałeś powiedzieć "Polska to NA SZCZĘŚCIE jeszcze nie Ameryka". Chyba nie chciałbyś być otoczony przez stado kaszalotów o ujemnym ilorazie inteligencji [oczywiście zdarzają się wyjątki, ale to głównie imigranci] :D

Odnośnie samego serialu, Dygant faktycznie jest z lekka wkurzająca :/ Moim zdaniem idea "zgapiania" serialów z zagranicy nie jest aż taka zła, pod warunkiem, że scenariusz wzbogaca się krajowymi realiami. Niestety, tutaj takiego "wzbogacania" za wiele nie ma, a szkoda. Ogólnie jednak serial ten jest dość przyjemnym, niewymagającym wysiłku umysłowego "oglądadłem" :P Dla Ferencego zniesie się wszystko xD