Co w tym takiego jest, że tyle ludu "to" ogląda? Bo dla mnie to kompletne nieporozumienie... Polska schodzi na psy...
Również się zastanawiam. To jest takie błahe, że aż szkoda prądu aby włączać to. Żarty bez sensu i nie śmieszne, Dygant - lubię ją miała ciekawe role ale wg mnie tutaj się błaźni. Ogólnie mało ambitne, głupie. Czy było coś gorszego nagranego w Polsce?
Wiesz tak to jest z kulturą masową jak zapotrzebowania intelektualne widowni spadają to ona się do nich dostosowuje ciągnąc w dół.Ale z tym,że to najgorsza produkcja to chyba przesada,jak się przejrzy program telewizyjny to można dostrzec wiele produkcji podobnych albo nawet gorszych.
Np Złotopolscy,ten serial to chyba wszystkie bije na głowę :P,ale seriale typu:Sąsiedzi,Hela w Opałach,Plebania no to zaliczyłbym do podobnej klasy.Może robię błąd że wszystko to tak wrzucam do jednego wora no ale pytałeś o słabe polskie produkcje to je wymieniam.
Oj, nie bądź pan taki sztywny, panie Tornado, to tylko SITCOM. Jak to co w tym jest?? NIANIA we własnej osobie! A raczej Agnieszka Dygant jako słodka zwariowana i niesamowicie seksowna opiekunka do dzieci :) Do tego niesamowity Adam Ferency i nieźle grający też Tomek Kot i Tamara Arciuch. No czegóż chcieć więcej? A to że czasem rzeczywiście sceny niedopracowane, widać mikrofon od góry czy kawałek kamery - czy to takie ważne? ;) Mnie ten film zawsze niezwykle raduje, bardziej niż niejeden kabaret.