PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202466}

Niania

2005 - 2009
6,5 72 tys. ocen
6,5 10 1 71760
6,3 16 krytyków
Niania
powrót do forum serialu Niania

Co w tym takiego jest, że tyle ludu "to" ogląda? Bo dla mnie to kompletne nieporozumienie... Polska schodzi na psy...

ocenił(a) serial na 1
patrick_42

Również się zastanawiam. To jest takie błahe, że aż szkoda prądu aby włączać to. Żarty bez sensu i nie śmieszne, Dygant - lubię ją miała ciekawe role ale wg mnie tutaj się błaźni. Ogólnie mało ambitne, głupie. Czy było coś gorszego nagranego w Polsce?

Kuririn

Owszem, było coś gorszego od Niani. Wiedźmin.

patrick_42

Wiesz tak to jest z kulturą masową jak zapotrzebowania intelektualne widowni spadają to ona się do nich dostosowuje ciągnąc w dół.Ale z tym,że to najgorsza produkcja to chyba przesada,jak się przejrzy program telewizyjny to można dostrzec wiele produkcji podobnych albo nawet gorszych.

ocenił(a) serial na 1
prezesolo

@prezesolo - np jakie polskie produkcje są gorsze od "Niani"?

Kuririn

Np Złotopolscy,ten serial to chyba wszystkie bije na głowę :P,ale seriale typu:Sąsiedzi,Hela w Opałach,Plebania no to zaliczyłbym do podobnej klasy.Może robię błąd że wszystko to tak wrzucam do jednego wora no ale pytałeś o słabe polskie produkcje to je wymieniam.

prezesolo

A ja po waszych opiniach nadal nie wiem dlaczego tyle ludzi w naszym kraju ogląda to dno...

użytkownik usunięty
patrick_42

Oj, nie bądź pan taki sztywny, panie Tornado, to tylko SITCOM. Jak to co w tym jest?? NIANIA we własnej osobie! A raczej Agnieszka Dygant jako słodka zwariowana i niesamowicie seksowna opiekunka do dzieci :) Do tego niesamowity Adam Ferency i nieźle grający też Tomek Kot i Tamara Arciuch. No czegóż chcieć więcej? A to że czasem rzeczywiście sceny niedopracowane, widać mikrofon od góry czy kawałek kamery - czy to takie ważne? ;) Mnie ten film zawsze niezwykle raduje, bardziej niż niejeden kabaret.

No jeżeli lubujecie w tym to wasza sprawa...