co wy widzicie w tym serialu?? spolszczone amerykańskie dialogi, kiepscy aktorzy, publika z taśmy. Gdyby tak miały wyglądać wszystkie polskie seriale komediowe to ja dziękuje.
ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ. TEN SERIAL W OGÓLE MNIE NIE ŚMIESZY I W DODATKU TA OBSADA AKTORSKA TO KOMPLETNI AMATORZY(ZWŁASZCZA TE DZIECI). ALE JESTEM W STANIE ZROZUMIEĆ TYCH, KTÓRZY TO OGLĄDAJĄ BO PRZECIEŻ KAŻDY MA INNY GUST. JAK SIĘ TO KOMUŚ PODOBA TO NIECH SOBIE OGLĄDA ALE JA TEGO SERIALU NIE CIERPIĘ I UWAŻAM, ŻE JEST JEDNĄ Z NAJBARDZIEJ NIEUDANYCH PRODUKCJI W OSTATNIM CZASIE.
hehe "OBSADA AKTORSKA TO KOMPLETNI AMATORZY(ZWŁASZCZA TE DZIECI)"
A są szkoły aktorskie dla dzieci??
Juz szykuje się druga taka produkcja 'Hela w opałach'...kolejny spolszczony serial. Mnie 'Niania' wcale nie smieszy, śmieszy mnie jedynie to, że TVN wszystko przekopiował (tytuł, cały dom, scenariusz itd.). Chociaż nie wiem czy to powinno mnie to śmieszyc... chyba raczej smucić
:P
w tym serialu śmieszy mnie tylko to, że niekiedy w zupełnie nie zabawnych momentach są puszczane śmiechy z taśmy
Ten serial jest okropnie głupi i nieśmieszny. A ta aktorka grająca Franię mnie strasznie wkurza.
ja tez nie widzę w tym serialu nic szczególnego. dziwi mnie jedynie że moja babcia, nie znosząca amerykańskich sytkomów i pomstująca na kiepskich. jak widzę ten serial to przełączam na inny kanał, sprawdzić czy coś jest ciekawszego, od biedy można te plastikowe dialogi pooglądać ze względu na obsadę, ale żeby to było śmieszne to raczej wątpię.
to jest żałosne... :| widać że TVN chce zbić kasę na publiczności która nie wymaga zbytniego wysiłku intelektualnego przy oglądaniu czekokolwiek....do tego wkurza mnie to kopiowanie!! nie możemy wymyśleć coś śmiesznego,albo nawet nieśmiesznego,ale przynajmniej polskiego-w polskich realiach...:/??
Bo jak mnie mają śmieszyć takie pseudoamerykańskie odpadki to ja nie wiem:/
Ten serial jest straaasznie głupi i nudny ;/ Bardzo zawiodłam sie na grze aktorskie A.Dygant. Cały ten serial to ratuje chyba lokajl Konrad.
mi tam serial nawet się podoba, ale nie będe ukrywać że oglądam głównie żeby posłuchać tekstów Konrada....