PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94293}

Nieśmiertelny

Highlander
1992 - 1998
6,7 2,3 tys. ocen
6,7 10 1 2257
5,0 2 krytyków
Nieśmiertelny
powrót do forum serialu Nieśmiertelny

Witam
Czy ktoś wie co stało sie z Amandą po zakonczeniu serialu, ponieważ w IV części filmu nie ma już o niej wspomnienia, a pojawiają sie postacie z serialu, takie jak np Joe lub Methos

ocenił(a) serial na 9
Coen_V

Amanda wreszcie została z Duncanem coś mi się widzi ze nie widziałeś całego serialu ;) w 6 serii wiele dylematów Duncana MacLeoda wyjaśnia się ;)

ocenił(a) serial na 8
macleod

amanda ma tez osobny serial :-)

ocenił(a) serial na 9
damian252

a ma jasne :) ale niestety zdobycie go w wersji PL graniczy z cudem, mam chyba gdzies 1 odc. a reszta to leciała na jakimś z polskich kanałow i udało mi się zerknąć.
Nieśmiertelna to nie to samo co nieśmiertelny :) chociaż sama postac Amandy była ciekawa, 1000 lat ;P
ale nie ma tego klimatu. Oczywiście dla fanów serialu i filmu to taka ciekawostka i też warto zobaczyć.

ocenił(a) serial na 8
macleod

wlasnie sie rozglądam po sieci w ramach przypomnienia ale slabo jest a do wersji angielskiej są nasze napisy ?

ocenił(a) serial na 9
damian252

niestety nic nie można znależć, co najwyżej w oryginale a i to chyba nie wszystkie :/

ocenił(a) serial na 8
macleod

w oryginale są wszystkie chocby tu kickass.to/highlander-the-raven-full-series
lub na omikuj są wszystkie 22 odcinki ale nie wiem jak tam z napisami naszymi

ocenił(a) serial na 9
damian252

to szukaj bo mnie się nie udało znależć, jakbyś gdzieś znalazł to daj znać ;)

ocenił(a) serial na 8
macleod

znalazlem ;p wpisz w google Highlander: The Raven download i pierwszy wynik masz strone z torkami :-) kickass.to ,caly serial ;p ale po angielsku ale niema napisow a napi nie wiadomo czy znajdzie ;p ale zassam jeden odcinek i zkukam czy sa napisy ;p