PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94293}

Nieśmiertelny

Highlander
1992 - 1998
6,7 2,3 tys. ocen
6,7 10 1 2257
5,0 2 krytyków
Nieśmiertelny
powrót do forum serialu Nieśmiertelny

Do bani

ocenił(a) serial na 7

Serial był do bani tak jak SG1 próba naciągnięcia fanów filmu na kase i tyle ....

jacator74

Coprawda nie ogladalem jeszcze Niesmiertelnego serialu ale.. Chwila jeśli mi powiesz ze Nieśmiertelny - żródło jest super to sie chyba potne. To juz kiczowaty serial jest lepszy. A pierwsze 2 odcinki Niesmiertelnego fakt nic niepobije.

ocenił(a) serial na 8
jacator74

Buahahaha Jacator74 Film StarGate nie sięga nawet do pięt serialowi SG-1 więc zastanów się co mówisz

ocenił(a) serial na 10
jacator74

nie zgodze się Tobą.

Sam podchodziłem sceptycznie do serialu (uwielbiam wersje kinowe - I i II...III to już raczej żółta kartka)...ale po obejzeniu paru odcinków przekonałem się do serialu - jest pare fajnych wątków, choćby o jeźdźcach

ocenił(a) serial na 8
jacator74

Dziwna opinia ale pisana najprawdopodbniej przez jakiegoś dzieciaka.

Serial jest bardzo dobry. Pierwszy raz oglądałem ten serial pod koniec lat 90' bo wtedy emitował go TVN, a teraz z przyjemnością wracam do tego serialu za pośrednictwem TVPuls. Nieśmiertelny( serial ) jak juz wspomniano jest jedną z niewielu adaptacji hitu kinowego w formie serialu.
Podobnie jest z SG1 - serial o wiele lepszy od filmy. Tak samo było np. z MASH-em

ocenił(a) serial na 10
jacator74

nie był. nie znasz się. świetnie zrealizowany serial. A Adrian Paul mistrzowsko gra.