PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94293}

Nieśmiertelny

Highlander
1992 - 1998
6,7 2,3 tys. ocen
6,7 10 1 2257
5,0 2 krytyków
Nieśmiertelny
powrót do forum serialu Nieśmiertelny

drobne pytanie.

ocenił(a) serial na 8

znalazłem w internecie pierwszy sezon serialu, i czy tworzy on jedną historie, czy jest to tylko część i będe musiał szukać następnych sezonów? Jeśli tak to prosze podajcie mi linki żebym obejżał pozostałe sezony.

mim1312

Praktycznie każdy odcinek to osobna historia. Czasem są odniesienia do wcześniejszych. Ostatni odcinek sezonu 1 stanowi wprowadzenie do wątku przewijającego się od czasu do czasu w dalszych sezonach.

ocenił(a) serial na 8
synoid2

a powiedz mi bo ostatni odcinek 3 sezonu ma tytuł Finale więc, czy serial mógłby sie na tym skończyć, bo 4,5 i 6 sezonu nigdzie nie ma.

mim1312

Jeśli dobrze pamiętam, to nie kończy wszystkich rozpoczętych wcześniej wątków, ale zamyka główny sezonu 3. Zwyczajowo w Highlanderze nie ma tzw. "cliffhangerów" pomiędzy sezonami.

ocenił(a) serial na 8
synoid2

właściwie serial może po pewnym czasie sie znudzić, i tu mam taką małą prośbe czy mógłbyś mi powiedzieć które odcinki są najistotniejsze, bo szczerze mówiąc serial wydaje sie troche zbyt schematyczny. Mam jeszcze jedno pytanie kiedy dieje się mniej więcej akcja serialu?

ocenił(a) serial na 9
mim1312

polecam 5 sezon jest na chomikuj, adampierson. jeden z lepszych a serial dzieje się na przełomie lat 90 tak na oko