PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94293}

Nieśmiertelny

Highlander
1992 - 1998
6,7 2,3 tys. ocen
6,7 10 1 2257
5,0 2 krytyków
Nieśmiertelny
powrót do forum serialu Nieśmiertelny

A fakt, że jego popularność w Polsce była taka niska prawie wpędza mnie w żałobę. (nawet nie wyemitowali 6 sezonu :( )
Highlander, serial mimo swoich (nielicznych) wad zdołał przykuć moją uwagę przede wszystkim niesamowitą atmosferą i postaciami. Szczególnie stworzenie tak skomplikowanego i głębokiego nieśmiertelnego, jak Methos... i oczywiście Kronos (wbrew pozorom nie tylko jakis nastepny "bad guy") Niestety, większość serialu zdążyła zatrzeć się w mojej pamięci (opróćz niektórych odc z Methosem, które na szczęście mam nagrane) i dałabym wiele, żeby znów pojawił się na ekranach - ale to chyba marzenie ściętej głowy. ;)
Na stronie highlandera, można naturalnie zamowic kasety video z poszczególnymi sezonami serii.... ale niestety, trzeba mieć na to pieniążki, których brak.
Choć szczerze powiedziawszy od dłuższego czasu rozważam możliwość zakupienia 5 sezonu (moim zdaniem najlepszego). Poza tym, usłyszeć w ORYGINALE głosy Methosa, Kronosa, czy Byrona, to.... coś wprost niesamowitego.
pozdrawiam wszystkich fanów Highlandera :)

ocenił(a) serial na 10
myrina

oglądałam codziennie :] i nawet nie zauwazylam ze nie byl to popularny serial.. hah .. dla mnie byl najlepszy na swiecie :]

ocenił(a) serial na 10
nikolcia

tez ogladalam do momentu, az nagle sie skonczyl.. hm.. :(