PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597288}

Nie ma lekko

Necessary Roughness
2011 - 2013
7,4 1,5 tys. ocen
7,4 10 1 1466
Nie ma lekko
powrót do forum serialu Nie ma lekko

Zaczęłam tłumaczyć odcinek 13 drugiego sezonu, ale dla jednej osoby, to trochę sporo do tłumaczenia, dlatego chciałam zapytać, czy byłyby jakieś chętne osoby przetłumaczyć dalsze 32min. ? :)
Nie chcę się zapisywać do żadnej grupy tłumaczy, bo nie chcę być nieodpowiedzialna, ponieważ pewnie nie będzie mi się chciało tłumaczyć tego systematycznie co tydzień. :/

użytkownik usunięty
sarames

Czy jest szansa, że ktoś przetłumaczy ostatnie 4 odcinki?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
Feroce

Fajnie że wziąłeś się za tłumaczenie końcówki 2 sezonu. Wielkie dzięki czekamy :)

ocenił(a) serial na 10
sarames

Tak! W końcu słyszę jakiś pozytywny odzew ! Byłoby genialnie gdyby ktoś stworzył napisy do ostatnich odcinków, i myśle że wiele osób naprawdę byłoby Ci mega wdzięcznych :)

innosek

No nic, no to skoro tak bardzo są potrzebne te napisy, a mam kilka dni wolnych przed sobą - wezmę się dziś za tłumaczenie kolejnych odcinków i mam nadzieję, że nie przetłumaczę tym razem napisów, które już są... ;) Jeśli dobrze mi pójdzie, być może jutro będą już pierwsze napisy - ale nic nie gwarantuję. :)

sarames

Dziękujemy, czekamy! :)

ocenił(a) serial na 10
sarames

Będzie wspaniale jak tak się stanie! :D Dziękujemy ! :)

innosek

Jako, że nie znalazłam nigdzie polskich napisów do odcinka 13, to dodałam swoje przed chwilą na Napi Projekt. :)

ocenił(a) serial na 10
Feroce

Właśnie pobrałam dzięki bardzo`!!!!! :)

innosek

Napisy do odcinka 14 już są - przepraszam, że tak długo mi to zajęło, ale musiałam sobie zrobić małą przerwę. :)

ocenił(a) serial na 10
Feroce

Aaa! Super! :) Zamiast spać to idę oglądać serial :)

Feroce

Dzieki wielkie za Twoja prace :)

ocenił(a) serial na 9
Feroce

jeszcze tylko 2 odcinki ;)

gaara1

Zaczęłam już tłumaczyć odcinek 15, ale nie mam za bardzo czasu, dlatego tak długo mi to idzie.. :) Ciekawe, co będzie z trzecim sezonem i napisami do niego..

ocenił(a) serial na 9
Feroce

jak to co pczekasz miesiac nikt nie przetlumaczy i sie wkurzysz i powiesz no dobra przetlumacze :P

gaara1

Pewnie tak będzie. :) Ale może szybciej się za to wezmę. ;)

gaara1

Napisy do odcinka 15. przetłumaczone i dodane. :)

Feroce

Potrzebujesz moze pomocy w tlumaczeniu? :) Od czasu do czasu moglbym sie zabrac za jakies tlumaczenie.

ajazcap

Już się jakoś w miarę rozkręciłam.. ;) Jak tylko nie będę dawała rady z napisami czy coś, to się odezwę. :) A podejrzewam, że będzie potrzebna pomoc z sezonem trzecim.. ;)

ocenił(a) serial na 7
Feroce

Możesz powiedzieć gdzie dodałeś napisy do przetłumaczonych odcinków? Bo na Napi Projekt nie widzę

blackrider85_2

No na Napi Projekt są, ale masz może inną wersję serialu.

ocenił(a) serial na 7
Feroce

Ale sprawdzałem na stronie w katalogu i tam są tylko do 11. Chyba że inaczej nazwałaś

blackrider85_2

Necessary.Roughness.S02E13.HDTV.x264-2HD
Necessary.Roughness.S02E14.HDTV.x264-ASAP
Necessary.Roughness.S02E15.HDTV.x264-ASAP

Do tych wersji są - nie wiem, czemu nie ma ich w katalogu.

ocenił(a) serial na 7
Feroce

Możesz podesłać bezpośrednie linki? Albo podać nick na napi spróbuję tak poszukać

blackrider85_2

Właśnie sama nie mogę w ten sposób znaleźć.. Jakby zaginęły (albo ja nie umiem szukać). ;)

ocenił(a) serial na 7
Feroce

No właśnie. Dziwna sprawa :(

ocenił(a) serial na 9
blackrider85_2

mi znalazlo wszystko w napi, jeszcze tylko 16 i final ;D mam pytanie dlaczego pod moim nikiem nie wyswietla sie moja ocena nie moge znalesc na to pytanie odpowiedzi na filmwebie

gaara1

Robię wszystko, co w mojej mocy, by napisy do 16. odcinka skończyć najpóźniej jutro. :) A potem biorę się za trzeci sezon (o ile nikt nie doda wcześniej napisów).
A co do wyświetlania oceny - nie mam bladego pojęcia. ;)

gaara1

A, no i znalazłam odpowiedź na Twoje pytanie, co do oceny - wystarczy wejść w ustawienia -> prywatność -> pokazuj moje głosy -> wszystkim :) I wtedy ocena wyświetla się pod nickiem na forum (o ile nadal Cię to interesuje). :)

blackrider85_2

Podaj maila, to Ci wyślę - jeśli chcesz. :)

ocenił(a) serial na 7
Feroce

blackrider85@gmail.com dzięki :)

Feroce

ja tez poproszę :) tycha1ster@gmail.com

tycha1ster

Wysłane. :)

ocenił(a) serial na 6
Feroce

Bardzo proszę o napisy :)
dzoana82@hotmail.com

ocenił(a) serial na 9
asik_7

ja rowniez poprosze;) kmalutka88@wp.pl

maalaa

Mam ogromną prośbę!
Jeśli ktoś chce napisy, piszcie do mnie. :)

Mój adres:
feroce_8@o2 .pl (bez spacji, inaczej nie chcieli opublikować mojego komentarza :P)

W temacie wpisujcie "napisy", a obok numery odcinków, do których chcecie napisy. Ułatwi mi to sprawę. :)
Z góry dzięki. :)

ocenił(a) serial na 8
Feroce

Można jeszcze dodawać na strony typu p-o-d-n-a-p-i-s-i.n-e-t (oczywiście bez tych myślników) - trzeba się tylko wcześniej zarejestrować, ale dodawanie tam napisów jest proste.
Mają jednak dziwną wyszukiwarkę napisów (a może to tylko u mnie bardzo wolno działa?), dlatego zazwyczaj kiedy szukam napisów do jakiegoś serialu, wpisuję w google np. "necessary roughness p-o-d-n-a-p-i-s-i s02e14 polski" (czy też "english", bo często nie chce mi się czekać na polskie napisy).

Anoobis

Wiem, można również gdzie indziej dodawać - ale mam już dość zakładania wszędzie kont, bo najzwyczajniej w świecie gubię się w nich. :) Mam nadzieję, że ktoś, kto ma tam konto doda napisy za mnie. ;)
I ja też zamiast na stronie, wpisuję w google - jak Ty. ;)

ocenił(a) serial na 8
Feroce

Czyli powinni coś z tą wyszukiwarką zrobić :D

ocenił(a) serial na 8
sarames

Gdzie znajdę napisy do 4 ostatnich odcinków 2 sezonu? Bo nie doczytałam tu...

arwena70

Na Napi Projekt, ewentualnie podaj maila, to je wyślę. :)
I nie ma jeszcze napisów do odcinka 16. - właśnie je powoli kończę.

ocenił(a) serial na 8
Feroce

Już ściągnęłam. Sprawdzałam przez jakiś czas i jeszcze wtedy nic na napi nie było.
Śliczne dzięki, za tłumaczenia i za odp. :)))

ocenił(a) serial na 9
Feroce

dzieki

sarames

Miłego oglądania całego sezonu drugiego! :)
Właśnie dodałam napisy do ostatniego, 16. odcinka (Necessary.Roughness.S02E16.HDTV.x264-ASAP). Jak zawsze napisy są na Napi Projekt. :)

ocenił(a) serial na 9
Feroce

Dzięki za przetłumaczenie brakujących odcinków. Straciłam nadzieję, że ktoś zrobi napisy, a tu taka niespodzianka, no i ostatnie napisy w szybkim tempie.

agatka641

Starałam się tłumaczyć jak najszybciej, ale mam nadzieję, że przez to nie będzie więcej błędów... ;)

Feroce

A czy mogłabyś wstawić linka bo nie mogę nigdzie znaleźć napisów do tego odcinka. Wszystkie Inne mam a brakuje mi tylko napisów do finału sezonu. PS. Wielkie dzięki za przetlumaczenie końcówki 2 sezonu, bo też straciłem nadzieję że ktos się za to weźmie.

tommyd81

Tak jak mówiłam - sama w katalogu Napi nie mogę znaleźć, więc nie mam jak wstawić linka. Znajduje je tylko, jak dopasowuję do konkretnego odcinka. Jak chcesz, to napisz do mnie na maila (podany wyżej), ewentualnie tutaj podaj swój. :)

Feroce

Właśnie wysłałme Ci maila z prośbą o przesłanie napisów. Z góry za nie dziękuję. A przy okazji pytanie: czy będziesz też tłumaczyła kolejny sezon bo właśnie się pojawił 1 odcinek?