Czy znajdę tu kogoś kto jest w wieku 18 lat (lub powyżej) i ogląda ten serial lub inne seriale Disneya tego typu? Bo ja mam 18 lat i to czasami oglądam :) zaczęłam jakieś 2 lata temu i nawet mi się podobają bo są śmieszne a ja lubię takie seriale. Pewne wielu z was pomyśli ze to wstyd ogladać w tym wieku takie seriale. Ale moze jednak ktoś w mniej wiecej moim wieku też ogląda? jeśli tak to napiszcie swój wiek :)))
Ja tam mam 21 lat i oglądałem wszystkie odcinki jakie wyszły :). A czasem i inne seriale disneya oglądam :) Ja tam uważam że każdy ma prawo oglądać to co lubi :)
też mam 21 lat i oglądam :)
wg mnie disney robi przepiękne bajki (chodzi mi o klasyki;) ) a i te nowe lubie w wolnej chwili obejrzeć ;] można się pośmiać i po ciężkim dniu ''zresetować mózg'' :)
zastanawiałam się jakiś czas temu czy tylko ja mam takie porycie na bajki i przez przypadek się natknęłam, jak miło, że nie jestem sama :D
ja również mam 21 lat i przepadam za serialami Disneya, choć nie za wszystkimi. :) Ale ten serial jest jakiś taki wyjątkowy, mam wielką sympatię do bliźniaków Sprouse. ;)
Witaj rówieśniczko! Ja też mam 18 lat i uwielbiam SLOD:) Jak dla mnie najlepszy serial Disney'a. Inne też są fajne ale Zack i Cody rządzą! Masz rację tomek4449... Każdy powinien oglądać to co lubi. Ja chociaż według prawa jestem już pełnoletnia, nadal czuję się dzieckiem i lubię czasami nawet kreskówki oglądać z młodszym rodzeństwem;-))
ja mam 21 i kurcze ogladam bajki i to co jest na DC i na nicku ... ogolnie lubie sobie takie bzdurki poogladac i sie troszke odmozdzyc :PP ... pozdrawiam wszystkich dorosłych fanow bajek i seriali dla mlodzierzy
Hej! Ja tez mam 21 lat i oczywiście oglądam Nie ma to jak statek . Takie seriale są dobre, jak pisano wyżej aby się trochę odmóżdżyć :) Dobrze wiedzieć ze nie jest się dziwolągiem i jest nas oglądaczy powyżej Osiemnastki więcej :) Pozdrawiam Gorąco!!
Oczywiście że znajdziesz ja mam 19stkę i oglądam i nie tylko ten jeśli chodzi o filmy disneya ; )
Ja też już mam 19;-) I nadal oglądam ten serial. Teraz mam mało czasu ale jak tylko mam okazję to oglądam! Pozdrawiam fanów!;-)
matko, a przeciez aktorzy w tym serialu grajacy ucnziow maja ponad 20/ Wiec nie wiem o co ci chodiz, a Zack i Cody są w sumie starsi od ciebie bo maja po 19 nascie lat ;]
Akurat Cole i Dylan mają jeszcze 18;p:) A i Zack i Cody są młodsi bo w Stanach liceum kończy się rok wcześniej niż w Polsce, czyli w serialu mają 17-18. Bynajmniej nie są strasi ode mnie(spójrz na mój login- to moja data urodzenia):D
Przepraszam, pomyliłam Komentarz, chodziło mi, aby skomentować tego:
http://www.filmweb.pl/serial/Nie+ma+to+jak+statek-2008-473271/discussion/%C5%BCe nada+dla+g%C5%82upich+dzieci,1587643
A tak ogólnie to oglądam ten serial z przyjemnością. Mój starszy brat i mama.
ja mam 22 lata i oglądam bo jest zajebisty oglądam też nie ma to jak hotel i powodzenia charli czasami do dzwonka
lubie je a komu kto sie najbardziej podoba na statku mi london i niektóre laski zaka a i jeszcze jedno
jaki ma tytuł ostatnia piosenka w tym odcinku http://www.youtube.com/watch?v=c6Q4qKatZVM&NR=1 zaczyna sie w 6.30
mi też london się najbardziej podoba świetnie ją ubierają buty ma zawsze ładne wogóle jest piękna
mam 18 lat i to uwielbiam,napruto- badz alternatywny :) ale nie obrazaj innych pozdrawiam :)
Ja też mam 18 i oglądam seriale Disneya. Uważam, że to żaden wstyd. Przecież nie samym ambitnym kinem człowiek żyje. Czasem trzeba wrzucić na luz:)
No hej:) Ja mam 24 lata i też z przyjemnością oglądałam Codusiaczka (cytat z jednego z odcinków):)
Jeśli chodzi o Disneya to podobały mi się High School i StarStruck:D A w ogóle cały Disney Chanel Rules:P
I niech inni myślą co chcą!
Ja mam 19 i tez oglądam nałogowo ;) Podobaja mi sie seriale disneya. Mozna naprawde sie oderwac i troche posmiac ;)
Też mam 18 lat i też oglądam wszystko jak leci, seriale disneya, bajki...lubie to oglądam, kto mi zabroni? Nikt ;D