PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=473271}

Suite Life: Nie ma to jak statek

The Suite Life on Deck
2009 - 2012
6,7 21 tys. ocen
6,7 10 1 20678
6,0 4 krytyków
Suite Life: Nie ma to jak statek
powrót do forum serialu Nie ma to jak statek

nienawidzę tych szmir jak to hanah montana i innych tych gówien

ocenił(a) serial na 1
napruto

Popieram. Wielkie gówno.

ocenił(a) serial na 1
napruto

Również popieram.

ocenił(a) serial na 1
napruto

popieram

gladun

Skoro to serial dla głupich dzieci to po co go oglądacie i się tu podniecacie jaki to on beznadziejny....... ale wy macie problemy!

Johny999

skoro to forum dla normalnych ludzi to po co tu zaglądasz i się podniecasz jaki ty jesteś mądry ale masz problem

napruto

Trochę przesada. Starego Disneya już nie będzie i trzeba się z tym pogodzić. Mogę wymienić bardziej demoralizujące seriale, np. "Hannah Montana", "Taniec rządzi", "Słoneczna sonny". "Taniec rządzi" już w ogóle mnie irytuje. Płytkie panienki mówiące jakie to one są fajne i jaka to tragedia, gdy ktoś mówi, że fajne nie są. Nie chcę, by moje dzieci wychowały się na tego typu sieczkach. Co do serialu "nie ma to jak hotel/statek" jest jak na dzisiejszy poziom Disneya jednym z lepszych.

ocenił(a) serial na 1
charmsee

Już lepsze jest
"Z&L".

ocenił(a) serial na 1
charmsee

Co tam demoralizacja, nie przez to ten serial jest żałosny. Zmieniając kanały natknąłem się na to żenujące gówno. To ma być k*wa śmieszne? Miałem ochotę zwymiotować na widok bohaterów.

charmsee

Ja kocham wszystkie produkcje Disneya. Taniec Rządzi, Hannah Montana itp. są super. Jak będe miała dzieci to będe kazała im to oglądac!

użytkownik usunięty
napruto

No właśnie, to dla dzieci i dorosłych, którzy to lubią wiec ty się nie odzywaj.

ocenił(a) serial na 1

Każdy ma swój hust, więc Ty się nie odzywaj.

użytkownik usunięty
napruto

chodziło mi o to, że sam powiedziałeś, że dla dzieci, więc gdzie widzisz tu problem
lepiej będzie jak dzieci będą komentować ten serial

użytkownik usunięty
napruto

Przepraszam za siostrę (fankę disney channela), która włazi na moje konto i z oceny 7/10, daje 10/10 + serce, kiedyś nie wiem co jej zrobię.

napruto

produkcje Disneya robią się co raz to mało inteligentne by nie powiedzieć głupie, już od jakiegoś czasu oddalają się od tych z wcześniejszych lat, moje zdanie.

txsxs

A to poczucie humoru w... "tym czymś", to po prostu jest do niczego, prędzej bym się popłakał przy "tym czymś" niż uśmiał z jakiegoś dennego żartu

montezuma_wielki

wiecie, dubbing pl tez robi swoje, oczywiscie na minus

użytkownik usunięty
txsxs

Dubbing okropny, wolałabym aby te seriale były z lektorem, lub napisami.

użytkownik usunięty

Te durnowate, pseudo disneyowskie seriale robią z młodzieży totalnych poj*bów.. później chodzą takie podstawówki i gimnazjalistki i naśladują głosy, mimikę twarzy, zachowania tych "aktorów" .. i robią z siebie takich popie*****ńców

ocenił(a) serial na 1

Również popieram. Gówno.

Większośc osób woli np. Taniec Rządzi niż Król lew czy jak to tam sie nazywało..

użytkownik usunięty
napruto

Przesada. Mnie się tam podoba.

ocenił(a) serial na 7
napruto

W dzisiejszych czasach praktycznie każdy serial czy film pseudo-disneya to sieczka skierowana dla "słitaśnych nastolatek loffciających selenqę i justinqa". NMTJS nie jest arcydziełem, ale jest chyba najlepszą z nowszych "Disneyowskich" produkcji.

ocenił(a) serial na 1
Evillie

Dla mnie ten serial to totalne dno. Walt Disney przewraca się w grobie widząc jakie badziewie jest teraz firmowane jego nazwiskiem. Jeśli kogoś uraziłem to bardzo przepraszam. Niestety (albo raczej na szczęście), ale wychowałem się na porządnych produkcjach Disneya i nie mogę spokojnie patrzeć na spadek prestiżu marki Disney. To byłoby wbrew moim przekonaniom. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
theodorebagwell3

Ja również wychowywałam się na prawdziwych filmach Disneya i na pewno będę puszczać je moim dzieciom. Do tej pory pamiętam, kiedy dostałam na komunię bajkę "Królewna Śnieżka i Siedmiu Krasnoludków" i oglądałam ją dzień w dzień przez dobre kilka lat. Nadal oglądam te bajki, to po prostu całe moje dzieciństwo. Co do seriali Disney Channel, to również nienawidzę tej pokemoniastej sieczki, którą obecnie produkuje "Disney". Przewracałby się w grobie? ON BY TAM SALTA ROBIŁ! Hannah Montana, Czarodzieje z Waverly Place... Sama nie wiem, które najgorsze. NMTJS jak już wcześniej napisałam nie jest na pewno arcydziełem, nie jest wybitne i zbrodnią byłoby określić go mianem prawdziwej, Disneyowskiej produkcji, to jednak w porównaniu z innymi produkcjami pseudo-disneya to na prawdę nie jest to aż takie złe. Również pozdrawiam ;)

Evillie

Masz apsolutną rację, teraz TV dostosowuje się do poziomu dzieci 11,12,,13, 14 letnich których poziom jest niski.
Fox kids, jetix to były bajki... a nie to dziwactwo

milunirafcio

To NIE były bajki!

Beezus688

Kanały na których leciały bajki, ciężko użyć mózgu ?

milunirafcio

Chodzi mi o to, że to było takie głupie.... I właśnie dobrze, że to już nie leci. A seriale na DC są cudowne....

Beezus688

boże widzisz i nie grzmisz... <amen>

Evillie

Wszystko jest super! Tak samo Hannah Montana jak i Nie ma to jak statek

ocenił(a) serial na 7
Beezus688

Hannah Montany szczerze i z całego serca nie cierpię. Nie ma to jak statek jest znośne i do oglądnięcia :)

Evillie

...

użytkownik usunięty
napruto

Popieram

napruto

Ty sam jesteś gówno!

napruto

A ja lubię czasem pooglądać "Nie ma to jak statek", "Hannah Montana" czy "Taniec rządzi". Jak mam taki kaprys to oglądam. I nie uważam, ze to jest gówno. Fakt, ze nie wszystkie odcinki da się oglądać, bo niektóre są głupie. Ktoś tutaj napisał, ze w "Taniec rządzi" są głupie idiotki, zapatrzone w siebie i uważające się za 8 cud świata. Nie przeszkadza mi to. Gdybym ja miał takie znajome cieszyłbym się. Sam czasem zachowuję się jak one i robiłem to zanim zacząłem to oglądać. Może i demoralizuje, ale jeżeli ktoś ma trzeźwy umysł to go nie zdemoralizuje :P

Uusiekk

Popieram ciebie.Nie zaszkodzi czasem ich pooglądać.Są nawet fajne, a nie które z nich to nawet arcydzieła!