PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=473271}

Suite Life: Nie ma to jak statek

The Suite Life on Deck
2009 - 2012
6,7 21 tys. ocen
6,7 10 1 20653
6,0 4 krytyków
Suite Life: Nie ma to jak statek
powrót do forum serialu Nie ma to jak statek

CO TO ZA BAGNO

ocenił(a) serial na 1

serial jest do niczego dialogi są mało śmieszne sceny wręcz głupie nie ma w nim nic ciekawego a dubbing to poprostu klapa.Nikomu nie polecam

gladun

NIE ZGADZAM SIĘ!

ocenił(a) serial na 1
dodsab

a ja nie zgadzam się na dodawanie twoich bezmyślnych komentarzy jak nie masz żadnych argumentów ani nie wiesz o co chodzi po co piszesz pomyśl potem coś zrób:p

gladun

Twój temat jest mega bezmyślny.....
Nie podoba Ci się serial ok, nie musi ale po co zaraz chcesz wszystkich przekonać do tego aby i im się nie podobał?!
Zrozum w tej swojej główce że każdy ma inny gust i każdemu może podobać się inny film i serial i nic ci do tego!!!
A jak tego nie rozumiesz to świadczy to tylko o poziomie twojej inteligencji ;/

ocenił(a) serial na 1
Johny999

jak patrze na twój komentarz widze w nim bezmyślne wypociny dziecka które chce się pokazać jak z niego inteligent a tak naprawde gówno się znasz nikt nie prosił cie znawco o twój głupi komentarz (tak jak jego właściciel) bo nie podwyższysz oceny temu serialowi ale jak chcesz to próbuj a następnym razem popatrz sobie na inne tematy żeby wiedzieć że to nic specjalnego a co do gustu to większość do tego filmu ma taki sam:p

gladun

no z pewnością ;)

ocenił(a) serial na 8
gladun

I znowu ty! Nie wiem czemu ma służyć twój temacik, bo mojego zdania na pewno nie zmienisz! Bezmyślne wypociny dziecka??? Hmmm... Ty coś chyba o tym wiesz;p Spójrz na to co napisałeś! Tam to są dopiero bzdury. Komuś mówisz że nie podał argumentów, a czy ty podałeś jakieś konkrety?? Nie. Więc jakim prawem czepiasz się innych? Już o tym pisałam a ty nadal robisz swoje! Naucz się wreszcie szacunku do innych osób, które nie podzielają twojego zdania!

ocenił(a) serial na 1
Lola140392

jak już wcześniej pisałem nikogo nie proszę o dodawanie bezmyślnego komentarza jak nie macie o czym pisać to wogóle nie piszcie. A co do ciebie to nic mnie nie obchodzi twoje zdanie ani nie mam zamiaru go zmieniać nie musisz pisać ciągle o tym samym napisałaś raz i wystarczy nie jesteś sama a jeśli chodzi o szacunek zacznij od siebie

ocenił(a) serial na 8
gladun

Ja szanuję zdanie innych w odróżnieniu do ciebie;p Kto uważa ten serial za bezwartościowy bezmyślny ok, każdy ma inny gust. Ale dlaczego musimy się zaraz wyzywać?? I uprzedzę twoją reakcję gladun: Nazwałam cię bachorem ze względu na to co napisałeś, nie ze względu na to co lubisz, oglądasz bo w sumie, co mnie to obchodzi:P I fakt napisałam raz, ale widać nie dotarło...:/

ocenił(a) serial na 1
Lola140392

zgadzam się serial to paskudne gówno bez przyszłości i tylko cwele go bronią chyba im kompletnie odjebało

Lola140392

rzeczywiście film jest bezwartościowy i nie ma co go brocić jest tylko dla głupków o płytkiej wyobrazni

guano_filmaniak

Jeżeli dla nich jest to dziwne że tobie się nie podoba ;)