PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 96650
6,7 11 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Producenci powiedzieli że będą kręcić serial tak długo jak główni aktorzy będą chcieli w nim grać co chcielibyście zobaczyć w nowych sezonach ja to :
- Samael i odrodzenie Lilith , biblijny Adam , więcej biblijnej mitologii np :
- Giganci (Nephilim) z czasu potopu (Arka Noego)

michael325

Noe jeździłby dużym TIR-em z dodatkową naczepą załadowaną klatkowanymi kurczakami.
A ścigali by go OBROŃCY ZWIERZĄT... Epickie.

Lilith przecież już dawno szlak trafił, a Lucek zbyt brzydził się demonami by ją ożywiać.

Wątek Armii Boga skutecznie się zdewaluował, żeby nie powiedzieć, że pani z ZUS'u ma więcej ikry niż Castiel i inni przerzaści,
a biblijni protoplaści w postaci Kaina zostali zbyt szybko ukatrupieni w oparach absurdu.
Gigant Nephilim pewnie zostałby znowu odegrany przez plastusia od Golema, który grał również fana bomby atomowej w odcinku z ghostfacers'ami.

Rok temu po "demonicznym" finale z Deanem przychodziły mi jakieś pomysły do głowy... Obecnie widzę DARKNESS, a czarę goryczy przelała śmierć Śmierci.
Chociaż może to i dobrze, bo nie wiadomo co wyłoni się z tej kupy pyłu.... Może nasi milusińscy po spotkaniu z przedwieczną czarną "buką" wysiądą z Impali jako mniejszy i większy Lord Vader... Kto wie?

ocenił(a) serial na 9
evo_33

smierc powinna powrocic. tak samo jak M.Pellegrino jako lucek bo Cas jest tragiczny jako szatan.Mysle ze moze Adam i Ewa .

ocenił(a) serial na 8
bananowiec51

Ewa nie żyje, sam Adam nie ma sensu. Kompletnie nic mi nie przychodzi do głowy. Co może być silniejsze niż siostra Boga?

ocenił(a) serial na 10
mareczekp2

Byle by to była jedyna siostra i nagle w następnym sezonie nie pojawiła się cała wesoła Boża rodzinka.

ocenił(a) serial na 9
mareczekp2

BÓG !

ocenił(a) serial na 8
mareczekp2

Jej szwagierka Maryja :P