PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 96650
6,7 11 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Witam,
zacząłem oglądac serial jednak mnie nie przekonał, jak dla mnie nudny i kompletnie nie wciagajacy.

Czytałem, ze po 1 sezonie jest lepiej.
Obejrzałem na siłę cały sezon i dalej jest kiepski, jedynie ostatni odcinek był niezły.
Aktualnie jestem przy 6 odc sezonu 2.
Czy dalej sie rozkreci?

kopernik87

ten serial się będzie rozkręcał... trochę cierpliwości ;-) . Spn jest takim serialem gdzie każdy sezon różni się od pozostałych: 1 sez szukanie ojca, 2 (spoilery) jest o czym innym ;-) . Musisz się sama przekonać nie możesz się do tego serialu zrażać będąc w 2 sezonie. polecam oglądanie dalej, nie pożałujesz... ;-)

paulacisz

Dzięki za szybką odpowiedź oraz nie hejtowanie.
Więc oglądam dalej :)

ocenił(a) serial na 9
kopernik87

Oglądaj, oglądaj. Opinie większości ludzi na temat pierwszych trzech sezonów są zróżnicowane. Wg mnie 1 był najsłabszy, 2 bardzo dobry (dlatego, że lubię Sama, a był "Samocentryczny"), 3 lepszy od pierwszego, trochę gorszy od drugiego (może dlatego, że bardziej o Deanie). Sądzę jednak, że większość fanów zgodzi się, że sezony 4 i 5 były samą śmietanką, która świadczy o świetności tego serialu. Dalej opinie też są podzielone (może z wyjątkiem dość powszechnie nie lubianego sezonu nr 7). Ale 4 i 5 są obowiązkowe :D

kopernik87

Jest też taka opcja, że serial nie jest po prostu dla Ciebie (w twoim typie) i nie spodoba Ci się wcale:)

Hermioneczka

oczywiscie tak moze byc, ale jakoś daje rade ogladac :)

aktualnie obejrzałem do połowy 3 sezonu i musze powiedzieć ze sie wkoncu rozkrecił :)
od połowy 2 sezonu wreszcie miło się ogląda, jednak uwazam ze ocena serialu jest zawyzona (oceniajać do tej pory)

czekam na 4 i 5 sezon, które jak pisał "amaze" są samą śmietanką

ocenił(a) serial na 10
kopernik87

taaa 5 sezon :D ahhh kiedy to było, szkoda, że potem się wszystko popsuło :S