ogladalam ten film pare lat temu swietny pamietam nie opuscilam ani jednego odcinka chcialabym obejrzec ta telenowelke bardzo jeszcze raz czy sa szanse
Witam.Na rosyjskim forum jest w linkach ta telka od niedawna, z rosyjskim lektorem, nie wiem czy chciałabyś obejrzeć.
Nie pamiętam Larryego, ale była psychiczna Jessica, która trzymała w domu prochy swoich ofiar. Tak naprawdę nazywała się inaczej ale podszywała się pod Jessicę, którą wcześniej zamordowała.
o ile pamiętam to ona się nazywała Jessica, a skradła tożsamość jakiejś Sylvi, która wyglądała prawie tak samo jak ona, ale możliwe że było faktycznie odwrotnie. :-)
Jezuś Maria, to była JEDYNA w moim życiu telenowela z tych posranych południowoamerykańskich, którą oglądałem :-D
pamiętam że leciało to na WOT (późniejsza TVP3 Warszawa), jakoś w 1994, 10 lat miałem i do 4 kl. podstawówki chodziłem :-D
Sporo osób u mnie w domu to oglądało, więc i siłą rzeczy ja też. Nie powiem, wciągnął mnie ten badziew.
Najlepsza była Jessica Lares (może stąd utkwiło CI w głowie "Larry") - seryjna morderczyni, która skradła tożsamość innej lasce.
No i jak na serial emitowany o 17:00 to sporo "momentów" tam było :P