Mam emaila do TVP i napisałem do nich by w wakacje puscili "Niebezpieczne ujęcia".Oni do mnie odpisali ze zainteresuja sie tym i moga go puscic!!!Tylko wazne jest tez to czy maja licencję na ten serial!!Ale jak sie zjednoczymy i bedziemy ich zalewać listami to puszcza !!Email do TVP;widzowie@tvp.pl
Świetny pomysł :) Myślę, że wiele osób chętnie obejrzy ten serial, choć kiedyś natknąłem się na niego późną porą na tv4 :| . To był któryś z późniejszych odcinków, już z Hamiltonem, nie wiem czy puszczali wszystko czy nie, żadnej reklamy nie widziałem. ?
jestem za tez chce zobaczyc ten serial :)) znowu;p piszcie maile ludzie moze puszczą go:p
Ja tez, ja tez chce!!!!!!!!!!!!! :):):):)
Jak bylam malolata,to byl to moj kochany serial :D Dolaczam sie do Was :D
Też wysłałem do nich maila żeby puścili :) mogliby tak np o jakiejś 14 puszczać w wakacje :) serial był świetny, miało sie te 6 czy 8 lat :) wtedy byłem zafascynowany główną aktorką i bardzo się zmartwiłem jak się dowiedziałem, że główny aktor zginął na planie, bo ktoś zamiast ślepaków ostre naboje włożył, no nic, w każym razie obejrzałbym jeszcze raz.
Ja też uwielbiałam ten serial kiedy byłam mała. I jeszcze pamiętam ten pierwszy odcinek bez Jona. Byłam wściekła przez cały czas że tak po prostu zniknął, ale wymyśliłam sobie, że może jeszcze wróci, w końcu w Amerykańskich serialach róznie bywa. Ale potem przyszedł czas na napisy końcowe i słowa "When the star dies its light shines across the universe for millenium. Jon Eric Hexum died in October, this year, but the lives he touched..." (czy coś w tym stylu). Pamiętam że się wtedy strasznie popłakałam...
Tak, chyba też bym sobie jeszcze raz ten serial obejrzałą.
Tak zgadzam się z wami!!!!!!! Serial był boski!!!!!!!! Znów bym go chętnie obejrzała!!!!!!!!!!!!!
POZDRO:)
serial był świetny. Pamietam go tak jak przez mgłe , jak ogladałem go to miałem może 8 lat , ale nigdy nie zapomne odcinka gdy zginoł Mac normalnie az łzy w oczach wtedy miałem . Pozdro
serial był swietny , jak go oglądałem miałem może z 8 lat jak nie mniej , ale odcinka gdy zginoł Mac nigdy nie zapomne normalnie łzy w oczach . Pozdro
Też uwielbiałem ten serial. Chociaż miałem z 6 lat. Sam nie pamiętam ile. Ale był świetny.
serial był emitowany w 1999 i 2001 roku przez stację TV4 ale pod tytułem 'podwójna gra'. przegapiłam wtedy kilka odcinków, ale kilka zdążyłam nagrać m.in. ten w którym dowiedujemy sie o śmierci JEH. do dzisiaj kilkanaście razy widziałam ten odcinek i za każdym razem mam łzy w oczach :(, kiedy oglądałam go kilkanaście lat temu to ryczałam jak bóbr :(. mam nadzieje ze tv publiczna wyemituje znowu ten serial.
pozdro dla wszystkich fanów :)
hej
masz możliwość wrzucenia tego na kompa przez kartę telewizyjna abo w jakiś inny magiczny sposób?
qrcze - oddałabym prawie wszystko, by znów go zobaczyć!
buziaki
PAMIETAM PAMIETAM! KURDE GDZIE TEN SERIAL MOZNA BY BYLO SCIAGNAC? BYL SUPER!ALEXANDRE DALOBY RADE ZRZUCIC TE ODCINKI JAKOS NA KOMPA??? JAK COS TO WAL NA GG;10438289 LUB NA fiolek70@wp.pl