Moje typy:
1. Viviana i Rafael
2. Luz Maria i Pablo
3. Natalia i Rodolfo
U mnie na pierwszym miejscu jest jest Viviana i Rafael.... uważam że ten aktor bardzo ,, chemicznie" gra.... dużo uczucia widać z jego strony.... Ona też jest naturalna:) Mój nr 1. Na 2 miejscu główna para Camila i Daniel ( choć czasem mnie wkurzają ich związek jest za słodki... ciągle się cmokają... nawet w towarzystwie innych..) 3. Uważam że Natalia i Rodolfo byliby niezła parą. Natomiast 4. Luz Maria i pablo za dużo tragizmu w ich związku... Ale oczywiście to moja ocena. Nikt nie musi się z nią zgadzać. Pozdrawiam.
ja zgadzam sie z Toba w 100%, Camilla i Daniel naprawde przesadzaja z ta czułościa;/ jak dla mnie to jest (tak jak napisałas) zbyt przesłodzone i w życiu prywatnym tez denerwuja mnie takie zachowania osób trzecich w towarzystwie, można sie kochać ale nie przesadzajmy..
1. Vivi i Rafa
2. Camila i Daniel
3. Luzma i Pablo
tak nieco nawiązując do tematu to zauważyłam ostatnio, że Ximena i Bruno nawet by do siebie pasowali, pod względem charakterów na pewno bardziej niż Ximena i Alonso...
Raczej na równi są dla mnie Camila Daniel, Pablo Luzma, Rafael Viviana- w zasadzie związek Viv I Rafy jeszcze się nie rozwiną więc narazie bardziej można ich oceniać jako bliskich przyjacioł.
Też myśle że Ximena i Bruno mają podobne chcaraktery, szczególnie po ostatnich wydarzeniach, jak Ximena mogła doprowadzić do porwania własnej siostry przez takiego świra jak Bruno:/
kamila i dail to zenada nie pasuja do siebie nati i rodolfo byli by niezli alno miriam i daniel
Ximena i Alonso - dobrze mi sie ich oglądało razem :) aczkolwiek do Bruna lepiej by ona pasowaal
Camila wg mnie bardziej pasuje do Mariano
POZDRAWIAM
ale ximena i alonso fajnie wygladali i ta piosenka co ximena spiewa to piosenka laury carmine?
Tak wymyślili, że to niby Ximena tak śpiewa dla Alonsa. Ale słychać wyraźnie, że z początku śpiewa Laura Carmine, a później już, że tak napiszę, z taśmy puścili i śpiewała Sofi