PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 910  ocen
7,5 10 1 910
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość

Moje typy:
1. Viviana i Rafael
2. Luz Maria i Pablo
3. Natalia i Rodolfo

Edi13

U mnie na pierwszym miejscu jest jest Viviana i Rafael.... uważam że ten aktor bardzo ,, chemicznie" gra.... dużo uczucia widać z jego strony.... Ona też jest naturalna:) Mój nr 1. Na 2 miejscu główna para Camila i Daniel ( choć czasem mnie wkurzają ich związek jest za słodki... ciągle się cmokają... nawet w towarzystwie innych..) 3. Uważam że Natalia i Rodolfo byliby niezła parą. Natomiast 4. Luz Maria i pablo za dużo tragizmu w ich związku... Ale oczywiście to moja ocena. Nikt nie musi się z nią zgadzać. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
NiceShe

dla mnie Viviana i Rafael najlepiej do siebie pasują

ocenił(a) serial na 8
NiceShe

ja zgadzam sie z Toba w 100%, Camilla i Daniel naprawde przesadzaja z ta czułościa;/ jak dla mnie to jest (tak jak napisałas) zbyt przesłodzone i w życiu prywatnym tez denerwuja mnie takie zachowania osób trzecich w towarzystwie, można sie kochać ale nie przesadzajmy..

ocenił(a) serial na 7
Edi13

Zdecydowanie Luz Maria i Pablo !
Zaraz potem oczywiscie Camila i Daniel :)

Edi13

1. Vivi i Rafa
2. Camila i Daniel
3. Luzma i Pablo

tak nieco nawiązując do tematu to zauważyłam ostatnio, że Ximena i Bruno nawet by do siebie pasowali, pod względem charakterów na pewno bardziej niż Ximena i Alonso...

ocenił(a) serial na 8
marta150391

Raczej na równi są dla mnie Camila Daniel, Pablo Luzma, Rafael Viviana- w zasadzie związek Viv I Rafy jeszcze się nie rozwiną więc narazie bardziej można ich oceniać jako bliskich przyjacioł.

Też myśle że Ximena i Bruno mają podobne chcaraktery, szczególnie po ostatnich wydarzeniach, jak Ximena mogła doprowadzić do porwania własnej siostry przez takiego świra jak Bruno:/

ocenił(a) serial na 3
Dorisa_d

kamila i dail to zenada nie pasuja do siebie nati i rodolfo byli by niezli alno miriam i daniel

Edi13

Hmmm ja sama nie wiem, ale najbardziej lubię Camilę&Daniela oraz Pabla&Luzmę.

użytkownik usunięty
Edi13

Ximena i Alonso - dobrze mi sie ich oglądało razem :) aczkolwiek do Bruna lepiej by ona pasowaal

Camila wg mnie bardziej pasuje do Mariano

POZDRAWIAM

Edi13

1. Viviana i Rafael
2. Camila i Daniel
3. Luz Maria i Pablo

ocenił(a) serial na 3
Blab

zgadzam sie tez z anetaa_87. a luzma z pablem tez z enada

ocenił(a) serial na 3
Monalia

ale ximena i alonso fajnie wygladali i ta piosenka co ximena spiewa to piosenka laury carmine?

ocenił(a) serial na 7
Monalia

Nie, to śpiewa Sofi Mayen. Tytuł "Te odio"

ocenił(a) serial na 3
Edi13

to dlaczego laura carmine ja spewala jako ximena?

ocenił(a) serial na 7
Monalia

Tak wymyślili, że to niby Ximena tak śpiewa dla Alonsa. Ale słychać wyraźnie, że z początku śpiewa Laura Carmine, a później już, że tak napiszę, z taśmy puścili i śpiewała Sofi

ocenił(a) serial na 3
Edi13

no bo an poczatku ak dziwnie spewala a pozniej juz jak oryginal ale mozliwe zeto tez laura dlaej spewala bo glos podobny do niej