Suchajcie Tv4 powiedzialo ,ze od 7 Stycznia nie bedzie juz leciala Telenowela Amor Bravio o
17.30 na tv 4 .Teraz Bedzie leciala tylko premierowe odcinki o 9 Rano :( :( Koszmar
.Dodatkowo Telenowela bedzie leciala tylko na Tv6 o 19 .Telenowele z tv4 znikaja
wieczorami na dobre :( :( .Poniewaz Polsat rusza z nowym kanalem Polsat Romans i tam
bedzie pelno Nowych Roznych gatunkowo produkcji Telenowel Azteca Televisa Telemundo i
jeszcze inne produkcje . .
Ale nas załatwili... Jest "Nieposkromiona miłość" o 10:00 w tej ramówce, ale jest dopisane bis z TV6. Z resztą kto będzie mógł o 10:00 oglądać:/
Z tego co napisali na fejsie, wynika, że AB i AV będą w porze popołudniowej, ale o której dokładnie.. Kto to wie?...
Z tego co widziałam w ramówce TV4 na styczeń to o 10:00 będzie "Nieposkromiona miłość", a o 12:00 "Prawdziwe uczucie" - powtórki z poprzedniego dnia z TV6
Beznadzieja : /
Dobrze,że zawsze można obejrzeć powtórki na ,, video . anyfiles. pl "
Niech sobie wsadzą głęboko... Ta TV4 to jakaś nieudana telewizja, bez przerwy coś zmieniają przy telenowelach, raz 2 odcinki, raz 1, raz rano, raz wieczorem, raz z powtórką, raz bez powtórki... Koszmar, chyba rzeczywiście przerzucę się na inny kanał.
na pewno ten kanał dodadkowy będzie płatny .oni już niewiedzą co robić z tymi serialami ..nie oglądam amor bravio ..ani prawdziwego uczucia ale wiem jak to denerwuje gdy przerywają ulubione seriale okropne !!!!!!!!!
Do tej pory raczej Puls miał w zwyczaju tak pogrywać, a teraz jeszcze TV4... Nic sobie z ludzi nie robią. A potem się dziwią, że telenowele mają niską oglądalność.
prawda .kiedyś telenowele miay swój czas na antenie , a teraz zmieniają wciąż emisje ,tak będzie że tylko w inernecie będzie można obejrzeć swój ulubiony serial ..ja nierozumiem dlaczego oni tak denerwują widzów przecież telki są najlepsze od tych amerykańkich i polskich okropnych programow ..
Gdzie jest napsane, ze na Polsat Romance beda telenowele ???
Mam ten badziewny kanal juz poltora miesiaca i wielkie g....o na nim leci:
Hotel52, Szpilki....., Przyjaciolki, Pierwsza milosc. Same polsatowskie gowienka. A wieczorami jakies stare komedie :/
Szlag mnie trafia z ta zmiana. Jedyne pocieszenie w tym, ze mam dekoder z nagrywaniem bo o tej porze jestem w pracy. A tv6 jakims cudem mi nie odbiera :/ Echhh
no chyba oszaleli :( w ogóle nie liczą się ze zdaniem widza. Trzeba zrobić jakąś petycje, żeby zmienili zdanie...
UWAGA! Wasze ulubione telenowele od stycznia o nowej porze!
NIEPOSKROMIONA MIŁOŚĆ (AMOR BRAVIO) od poniedziałku do piątku o godz. 17:00 w TV6. Powtórki: pn.-pt. godz. 10:00 w TV4
PRAWDZIWE UCZUCIE (AMORES VERDADEROS) od poniedziałku do piątku o godz. 16:00 w TV6. Powtórki: pn.-pt. godz. 12:00 w TV4
Źródło: https://www.facebook.com/novelapl?ref=profile
Przecież Polsat romans już jest i lecą tam same głupie polskie seriale np. 'Hotel 52', 'Pierwsza miłość' itd.
dokładnie, i w dodatku te same durne polsatowskie gówienka: szpilki, hotel 52 itp lecą na tv 4 przed nieposkromioną miłością; nie wiem po co one lecą na 3 kanałach jednocześnie, wątpię, żeby istniał fan, który oglądałby to na 3 stacjach !
Myślą, że jak puszczą na 3-ech kanałach jednocześnie to widz nie mając co oglądać, powie sobie 'Dobra, nic innego nie ma to obejrzę' i ogląda, albo 'Skoro ten serial leci wszędzie to musi być fajny, więc obejrzę.', i tak im się zwiększa oglądalność i się później cieszą, że nakręcili fajny serial, bo mają dużą oglądalność ;x ;p
Tęsknię za czasami kiedy wieczorem same telki leciały na TV4...
To się przeprowadź bliżej miasta. To ci TV6 będzie odbierała. Moja Babcia mieszka na wsi niedaleko Sokołowa Podlaskiego i normalnie tam odbiera nawet z domową anteną do cyfrowego odbioru.
mi nowa godzina nie pasuje, ale na szczęście jest chomik i można sciągnąć serial około 2 godziny po emisji w TV. Znalazłam też cały serial w oryginale, ale nigdzie nie mogę znaleźć napisów po polsku! :( czy orientujecie się gdzie można je znaleźć?? Bo oglądanie po jednym odcinku to męka, zwłaszcza ze po 117 zaczną się najgorsze i wolałabym szybko przez nie przebrnąć.
W Wikipedii piszą, że kanał nadaje zarówno przez cyfrową telewizję naziemną (na multipleksie 2) jak i przez platformy cyfrowe (Cyfrowy Polsat i nc+).
ja i tak nie będę go miała wiec zostaje mi internet... w sumie nawet gdybym miała tv6 to i tak prawie nie mam czasu na telki :(
Telenowele są od zawsze nieodłączną częścią mojego życia i zawsze dużo dla mnie znaczyły. Taka forma odskoczni
to cala prawda co pisze temat glowny !! ja na szczescie mam tv6 i juz dzis bede widziec kolejny odcinek serialu.. tylko ,ze to nie zmienia faktu ze na tv4 o h17.30 polci komisarz rex odc. 1 !!! OBURZAJACE TO !!!!!!!
zaczęli emitować serial, a po nowym roku wsadzają Ci jakiegoś Komisarza Rexa Austria/Niemcy z 2001 roku od 1 odcinka. Wciągnełam się w Nieposkromioną Miłość i uważałam za oczywiste, że wyemitują serial do końca w ustalonej wcześniej porze, ale nie, bo po co. Chyba musiał mieć bardzo małą oglądalność, skoro to zmienili. Bo szczerze mówiąc nigdy wcześniej nie zpotkałam się z czymś takim tj. ze zmianą kanału i godzin emisji serialu.
Chociaż ja jestem też w na tyle dobrej sytuacji, że odbieram TV6.
ja Nieposkromioną Miłość oglądam na video.anyfiles. pl i tam kilka godzin po emisji telewizyjnej dodawane są nowe odcinki.
Jestem wściekła !!!!!!!!!! Nie działa mi ten kanał tv6. Ta telewizja jest beznadziejna, ciągle jak jest jakiś film to włączają jakieś poprawki albo zmieniają godzinę emisji, na to jeszcze może i zgodziłabym się ale nie na zmianę kanału. I nie wiem co było dziś w odcinku, jestem wkurzona !!!!!!!!!!!!!!!!!
ja teś się wściekłam gdy wczoraj o 17:30 włączam tv4, a tam Komisarz Rex. Ale co począć, uratowało mnie to tv6. Bo co prawda wchodziłam na oficjalną stronę telenoweli, zobaczyłam, że jest zmiana godziny emisji na 17:00, ale już nie obczaiłam, że zmieniony jest także kanał. Ja oglądam "nieposkromioną miłość", jeżeli nie w tv to na video.anyfiles. pl, tam są dodawane odcinki. Wcześniej były dodawane kilka godzin po emisji telewizyjnej, a teraz są dodawane kilka godzin po emisji powtórki odcinka o 10:00 na tv4, bo osoba właśnie tą powtórkę na tv4 nagrywa. Ale chociaż można oglądać dalej:)