PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 910  ocen
7,5 10 1 910
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość

To jakis absurd! Nawet dziecko z podstawowki bedace na miejscu wypadku zobaczylo by slady od
kol dwoch roznych aut, do tego slady hamowania .... a raczej wstecznego wyryte jak dwa rowy.
MASAKRA!!!
Jestem zawiedziona taka bzdura w dosc dobrze zrobionej telce :/

dropsik417

Dzisiejszy odcinek dopiero nadrobię w weekend albo w poniedziałek, ale z tego co widzę, to policja zakłada,że Alonso specjalnie zjechał w przepaść, co jest tak idiotycznym przypuszczeniem, ze az brak mi słów by to skomentować. Jeszcze ten główny inspektor z tekstem do Alonsa: za nieostrożną jazdę i spowodowanie smierci Ximeny zostanie pan postawiony przed sądem... nie zbadali żadnych okoliczności, nie zauważyli rowów po hamowaniu, nie zbadali wraku auta, a bedą go stawiać przed sądem... jednym słowem: masakra!

ocenił(a) serial na 7
marta150391

Wlasnie ten motyw niszczy mi caly film !
Do tej pory wszystko mialo jakis sens, a dali d*py przy takim czyms :/

dropsik417

Do tego Alonso tak daleko 'odleciał' od samochodu ;p
Samochód tak prosto spadał, a ten taki kawał od niego leżał? Szkoda gadać...

ocenił(a) serial na 3
marta150391

Właśnie coś takiego mnie najbardziej wpienia w telenowelach. Był wypadek, nie przesłuchują nikogo, nie robią sekcji zwłok, następnego dnia po wypadku Jimena pochowana i wszyscy zadowoleni. To jest z deka wkurzające bo np. wesele Pabla i Luzmy już chyba od 50 odcinków robią i nie mogą zrobić. Ponadto te ich przesłuchania - żenada, wystarczy wspomnieć o Piedad przesłuchiwanej w poczekalni czy Agustinie, której strażnik Teksasu (tam chyba mają jednego policjanta od wszystkich spraw kryminalnych) zadawał pytania przy otwartych drzwiach.

SaltStrawberry

Akurat obecność jednego policjanta do spraw "kryminalnych" mnie nie dziwi.

SaltStrawberry

hahhaa..... te wątki kryminalne w telenowelach meksykańskich są bajkowe.... Alonso też dobity nikt w to nie wnikał... już będzie pochowany... <lo2> Tak samo z Ximena.... poza tym tel Dionisa do Amandy..... przecież gdyby chciała go oskarżyć złożyła by doniesienie i by namierzyli że jego tel się logował .....jak dzownił do szpitala. BAJKOWEEEEEEEEEEEEEEE.

dropsik417

Dla mnie ta telka jest jedną ze słabszych, pomijając wątki "bajkowe", to za długo wszystko przeciągają...