PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10027121}

Nierozłączne

Dead Ringers
2023 -
6,4 1,2 tys. ocen
6,4 10 1 1168
7,3 7 krytyków
Nierozłączne
powrót do forum serialu Nierozłączne

Ciekawy?

ocenił(a) serial na 6

Pierwsza dwa odcinki dobre,ciekawe Chociaż są bardzo odmienne od siebie przy trzecim odc serial traci pazur,zmierza coraz bardziej na złą drogę,wprowadza zbędne wątki zamiast skupić się na klinice i szokowanie nas tym co się tam dzieje,zaczynam się zastanawiać o czym tak właściwie ten serial chce być i czy Sam wie

marcinpastuszynski

myślę że serial sam nie wie
bo seriale nie wiedzą

marcinpastuszynski

A ja dałem prawie maksymalną notę bo myślałem, że będzie chała a serial jest naprawdę dobry. Krytycy jednak tym razem nie kłamali, co jest rzadkoścą. Weisz z pewnością dostanie jakieś nominacje do nagród za tę rolę.

ocenił(a) serial na 6
desperados02345

Fakt napracowała się,jako to bardziej ekscentryczna siostra wypada uroczo wciągająco

ocenił(a) serial na 7
marcinpastuszynski

Hm mam ambiwalentne odczucia... Z jednej storny był jakiś magnetyzujący, z drugiej storny przerażający. Przerazajaca natura sióstr, najpierw myslalem, ze tylko Elliot a potem okazalo sie, ze tez i Beverly. Jak Dr, Jekyll i Mr. Hyde tylko w dwóch osobach. Koncowka tez ryje beret... Na pewno nie zaluje, że obejrzałem i absolutnie mistrzowska rola Weisz zdziwie sie jesli nie zgarnie za ta rolę jakiejs Emmy.

ocenił(a) serial na 6
sobanek

mysle,ze serial by duzo zyskał gdyby wykastrowano go z wielu zbednych scen.
Mozna by zamknac całą historie w 5 zamiast 6 odcinkach i by było znacznie lepiej
zwłaszcza te wszystkie durne sceny z azjatycką ,,gosposią''

ocenił(a) serial na 7
marcinpastuszynski

Chryste, ta baba była zbędna jak dodatkowa dziura wiadomo gdzie... A serial troche istotnie rozwleczony, w sumie zbedne byly te retrospekcje zwiazane z rodzicami blizniaczek. Natomiast muszę przyznać, że rola/e Weisz sztos, naprawde to utalentowana aktorka.

ocenił(a) serial na 6
sobanek

oczywiscie,zwłaszcza rola tej bardziej rozrywkowej siostry wypadła cudownie

marcinpastuszynski

Mnie serial w ogóle nie wciągnął i kończę go na 3 odcinku. Zamiast wciągającej historii mamy wręcz karykaturalny ekscentryzm i szokowanie na siłę