PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=239905}

Niesamowite opowiastki

Freaky Stories
1997 -
8,0 1,1 tys. ocen
8,0 10 1 1108
Niesamowite opowiastki
powrót do forum serialu Niesamowite opowiastki

ODPOWIEDŹ TVN.

ocenił(a) serial na 10

Szanowny Panie,

Dziękujemy serdecznie za okazane zainteresowanie dla naszej stacji. Uprzejmie informujemy, iż w najbliższym czasie nie planujemy emisji serialu: "Freaky Stories". Uwarunkowane jest to wejściem na antenę nowej wiosennej ramówki, która ustalana jest odgórnie.

Rozumiemy i mamy świadomość, że niektóre decyzje programowe nie zawsze pokrywają się z indywidualnymi oczekiwaniami widzów. Niemniej jednak przekażemy Pana prośbę do Działu Programowego.

Życzymy wszystkiego dobrego i mamy nadzieję, że nasze wyjaśnienia zostaną przyjęte ze zrozumieniem.

ojejQQ

no cóż a co oni mogą odpisac,to jest tak ze jedni chcieli by powtórki ulubionych bajek,seriali itp z dzieciństwa bo miło wspominają,inni wolą nowe,ja naleze do osob które lubią powtórki bo akurat ta bajka leciała tak dawno ze mimo iz juz to ogladałam to niepamietam odcinków,ale z tego co zauwazyłam po sobie to to co podobało mi sie kiedys teraz juz mnie nudzi pewnie dla tego ze ludzie z wiekiem sie zmieniaja i teraz juz z takim samym zainteresowaniem napewno nie oglądałabym tej bajki,zreszta na youtube sa 2 odcinki pl.