Dlaczego to znowu nie leci na TVN-ie tak jak kiedyś. Przecież to jest kultowa bajka. Na youtubie można spotkać tylko dwa odcinki. Niech ktoś coś z tym zrobi, żeby wrócili ten serial do TVN. Nawet jakby puścili o 5..00 to i tak bym ogladal!!!!!!
Coś ty, nie mieli by miejsca w ramówce na naciąganie ludzi w telegrach i innych tego typu oszustwach. TVN ostatnio coraz bardziej schodzi na psy.
Ja też jestem za tym żeby ta seria trafiła znowu do TVN albo wersja DVD najlepiej ... powiem wam ża długo szukałem tego bo zapomniałem nazwy ... teraz znalazłem i okazuje się że są tylko dwa odcinki dostępne na youtube !!!
Chetnie większość z nas przypomniałam by se stare lata i pośmiała się z tego że baliśmy się tych historyjek bo nie które z nich naprawde straszyły , jak się było dzieckiem ^^
- Pamietam odcinek o roznosicielu pizzy
- Pamietam odc. o gościu który był strasznie bogaty i stary nie chciał umierać więc wynaleziono dla niego krem na nieśmiertelność czy coś w tym rodzaju tylko że było działanie takie że był nie śmiertelny ale się strasznie starzał - extra - ahh wspomnienia.
Ja nawet wysyłałam e-maila do TVN-u. A;e odpowiedzieli mi " Proszę pani. Niestety mamy zbyt napięty charmonogram. Dziękujemy za e-maila. W sytuacji gdyby więcej osób chciało dalej emitować te bajkę, można by coś z tym zrobić. Z wyrazami szacunku, stacja TVN." Tak było naprawdę. No szkoda. A to była taka genialna bajka!
Jakbyś się ich zapytał czy mogli by ponownie dać jakiś gówniany serial polski np.: Prosto w Serce (o zgrozo) to jestem przekonany, że dostałbyś odpowiedź pozytywną. TVN teraz tylko takie same seriale badziewne puszcza, nie ma co oglądać, kiedy nie włączę to lecą jakieś reklamy po 15 minut lub debilny serial - wielka szkoda.