Głowni bohaterowie bardzo dobrze dobrani. Choć na początku nie wyglądali najlepiej razem to teraz się już do nich przekonałem i moim zdaniem wyglądają dobrze. Czarne charaktery czyli Raqel i Mariana są fenomenalne. Idealnie wpasowały się w swoje role. Fajnie że w telenoweli są wątki kryminalne jest dzięki temu jeszcze więcej akcji. Jedyną osobą której nie lubie w tej telenoweli jest Simona.
Ja Simony nie cierpie, to postać którą mogłabym bardzo wieloma negatywnymi przymiotnikami opisać i bardzo działa mi na nerwy. Co do reszty też się zgadzam, ciekawa telenowela :)
Telenowela jest genialna. Chyba najlepsza jaką widziałem. Tyle się dzieje że gdybym nie obejrzał jednego odcinka to zupełnie bym nie wiedział o co chodzi. Raquel jest najlepsza w swojej roli. Myślę że jest najlepszym czarnym charakterem wszystkich telenowel. Szkoda mi Fernandy bo to fajna postać a jej życie niestety wisi na włosku.
no wlasnie co z ta fernanda zyje ? a ta policjantka co jchala z ksiezem tez zginela? bo nie przypominam sobie zeby ja odnalzeli chyba ze przegapilam jakis odcinek..
też nie przepadam za Simoną, w sumie jest raczej zbędną bohaterką
ale najbardziej to mnie wkurza Mariana, strasznie mąci i jest zła do szpiku kości
Na początku Simona mnie strasznie denerwowała ale teraz nawet ją polubiłem. Ciekawe co dalej z jej pomysłem udawania ciąży.
Telenowela jest wspaniała. Nie spodziewałem się że będzie cały czas trzymała tak bardzo wysoki poziom. Oglądałem wiele telenowel i w większości zdarzały się nudniejsze odcinki a tu akcja jest cały czas. Czarne charaktery Raquel, Ivan i Mariana genialni w swoich rolach. Tak naprawdę to lubię wszystkich bohaterów, jedynie denerwuje mnie trochę Clemente. Blanka przeżywa teraz nie wyobrażalny horror, najpierw więzienie w którym się nad nią znęcano a teraz szpital psychiatryczny w którym jej dają silne leki.