PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693863}

Niewinna intryga

La Impostora
2014 -
7,3 377  ocen
7,3 10 1 377
Niewinna intryga
powrót do forum serialu Niewinna intryga

Świetna telenowela

użytkownik usunięty

Głowni bohaterowie bardzo dobrze dobrani. Choć na początku nie wyglądali najlepiej razem to teraz się już do nich przekonałem i moim zdaniem wyglądają dobrze. Czarne charaktery czyli Raqel i Mariana są fenomenalne. Idealnie wpasowały się w swoje role. Fajnie że w telenoweli są wątki kryminalne jest dzięki temu jeszcze więcej akcji. Jedyną osobą której nie lubie w tej telenoweli jest Simona.

Siostra Blanki? Taka nijaka

Ja Simony nie znoszę, ale Mariany też nie lubię.

ocenił(a) serial na 6

Ja Simony nie cierpie, to postać którą mogłabym bardzo wieloma negatywnymi przymiotnikami opisać i bardzo działa mi na nerwy. Co do reszty też się zgadzam, ciekawa telenowela :)

użytkownik usunięty

Telenowela jest genialna. Chyba najlepsza jaką widziałem. Tyle się dzieje że gdybym nie obejrzał jednego odcinka to zupełnie bym nie wiedział o co chodzi. Raquel jest najlepsza w swojej roli. Myślę że jest najlepszym czarnym charakterem wszystkich telenowel. Szkoda mi Fernandy bo to fajna postać a jej życie niestety wisi na włosku.

Co do Raqel to nie ma podjazdu do Isadory z Amor Bravio.

ocenił(a) serial na 9

no wlasnie co z ta fernanda zyje ? a ta policjantka co jchala z ksiezem tez zginela? bo nie przypominam sobie zeby ja odnalzeli chyba ze przegapilam jakis odcinek..

też nie przepadam za Simoną, w sumie jest raczej zbędną bohaterką

ale najbardziej to mnie wkurza Mariana, strasznie mąci i jest zła do szpiku kości

użytkownik usunięty
Seiya

Na początku Simona mnie strasznie denerwowała ale teraz nawet ją polubiłem. Ciekawe co dalej z jej pomysłem udawania ciąży.

użytkownik usunięty

Telenowela jest wspaniała. Nie spodziewałem się że będzie cały czas trzymała tak bardzo wysoki poziom. Oglądałem wiele telenowel i w większości zdarzały się nudniejsze odcinki a tu akcja jest cały czas. Czarne charaktery Raquel, Ivan i Mariana genialni w swoich rolach. Tak naprawdę to lubię wszystkich bohaterów, jedynie denerwuje mnie trochę Clemente. Blanka przeżywa teraz nie wyobrażalny horror, najpierw więzienie w którym się nad nią znęcano a teraz szpital psychiatryczny w którym jej dają silne leki.