Eduardo chociaż nie jest w moim guście mnie przyciągnął. Uroczy uśmiech i miły głos.... :-). Główna bohaterka, Blanca jest
śliczna. Inna. Naturalna:-) i ładniej wygląda bez makijażu:-) co do chemii między nimi? Nie odrazu są fajerwerki ale
przyciąganie jest:-)
Mi od razu spodobała się główna bohaterka. Niby skromna dziewczyna ale potrafi odnaleźć się wśród bogatych. Niby spodobał jej się Eduardo ale nie wzdycha przez pół godziny. Akcja prze do przodu i to jest fajne :)
No wiesz.... to już kwestia gustu:-) każdy ma inny i dobrze:-) np mi sie nie podoba główny bohater Burzy a na Eduardo zwróciłabym uwage a jeszcze większą na Jorge
ladny jest william ale juz przereklamowany. no ale ta rola juz od dawna nalezala dla niego, mial ja zagrac z elizabeth gutierrez swoja zona , typowane byly tez altair jarabo i a. boyer ale ostatecznie otrzymala ja ximena. A Eduardo ladby jest tez tylko zamlody do blanki i niezbyt pasuja do siebie ale coz. On mi podobal sie w kiedy sie zakocham ardziej niz ten stary jeronimo
Ja przez długi czas wogóle telenowej nie ogladałam więc nie wiem kto to jeromino:-) william jest że tak powiem zbyt wypacykowany. Eduardo ładny i uroczy facet z sąsiedztwa:-)
Jorge jest przeprzystojny ale mi ostatnio coś się z gustem stało iszukam w facetach urody nieoczywistej ale np uroczy usmiech :-)
Blance-aktorce która ja gra łądniej jest w blond włosach, ciemne ja zbyt przytłaczają, ma za jasną skórę do nich.Ogólnie tela mi się podoba jest troszkę inna od wszystkich które ostatnio nie oglądałam. Telemundo ma dobre seriale. Meandry miłości, Twarz aNaliji, Dom po sąsiedzku.
Zrozumiałam:-) wprawe mam z 4 latkiem ktory bardzo dlugo wszystko przekrecal:-) krora najbardziej lubisz
Z tych które wymieniłam z Telemundo, to wszystkie były fajne. W tych telach na pierwszym miejscu stawiany jest wątek kryminalny, miłość tak jakby u boku. W televisie natomiast jest zupełnie inaczej, tam całe seriale jest wałkowany temat niespełnionej miłości i wzdychanie do siebie przez 100 pare odcinków by wreszcie być razem. Intrygi o taki dodatek.