PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693863}

Niewinna intryga

La Impostora
2014 -
7,3 377  ocen
7,3 10 1 377
Niewinna intryga
powrót do forum serialu Niewinna intryga
ocenił(a) serial na 6
jagodajulia

No to widze kolorowo... :/ Ciekawe jakie wyniki oglądalności ma ta telenowela. Teraz się zaczyna robić coraz ciekawiej a Ci kombinują. Ja i tak oglądam w internecie ale mam nadzieje że nie zrezygnują z niej.

p_o_n_

Do pierwszej zmiany oglądalność była w granicach/poniżej 1%, a stacja oczekuje 4%.

p_o_n_

Gdzie ja można na internecie obejrzeć ? :)

Kaka0014

Jest na TVN Player. Wystarczy wpisać tytuł i nr odcinka

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

No to słabo:/ Czyli po południu zostaje tylko średnia Burza:/kompletnie nie rozumiem stacji z tymi zmianami, teraz jak dla mnie najlepsze seriale są rano Niewinna intryga Sekret i zbuntowany

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

A wiesz może co będzie o 18?

użytkownik usunięty
Dorisa_d

Szkoda że zmieniają godziny Niewinnej intrygi, bo to świetna telenowela. Sto razy lepsza od badziewia Burzy.

ocenił(a) serial na 10

Pogięło ich do reszty, cóż tzreba będzie nagrywać.

ewelina84

jeju znowu zmiana emisji ileż można

ocenił(a) serial na 6
ewelina84

Odcinki dodają na TVNplayer więc nie trzeba nagrywać ;)

użytkownik usunięty
ewelina84

Niewinna intryga to moja ulubiona telenowela jak na razie zaraz po Kiedy się zakocham. Szkoda że tak mało ludzi ją ogląda. Większość wybiera nudnawe klasyczne telenowele, które się ciągną niemiłosiernie.

ocenił(a) serial na 7

Też się dziwie słabej ogladalnosci no ale nie jest to typowa telka, i ma mało znane twarze w obsadzie, dla mnie to plus:) i do tego ciekawa historia nie razi absurdalnoscią

użytkownik usunięty
Dorisa_d

Ludzie niestety wolą nudne klasyczne telenowele.

użytkownik usunięty

Raczej paradokumenty, które rosną jak grzyby po deszczu, a ja nienawidzę grzybów -.-

ocenił(a) serial na 7

Dobrze powiedziane, a co gorsza to cała popoludniowa ramówka stacji jest pełna tego czegoś

zgadzam się w zupełności

juz dawno żadna telenowela tak mi się nie podobała jak Niewinna intryga a tu tvn7 uniemożliwia jej oglądanie

teraz to będzie jeszcze mniejsza oglądalność i tyle będą z tego mieli

Dorisa_d

Podobno Castle :D Ja ten serial lubię, więc nawet ta zmiana, aż tak mnie nie zdenerwowała.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Tvn player nie działą za granicą.Dla mnie to bez problemu, ustawiam nagrywanie na dekoderze i heja. Zresztą ostatnio Burzę, Nie igraj z aniołem, nagrywałam przez cały tydzień a potem całe dnie przez weekend oglądałam :)

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

Aha, :)nie ogladalam tego serialu. Na to wygląda że ludzie wolą oglądać powtórki np Julka niż nowości

Dorisa_d

Jak mi mają co chwilę zmieniać godzinę emisji telki to jednak wolę oglądnąć, coś co znam i nie będę zła, gdy zmienią godzinę. Poza tym Castle na tym kanale to nowość.
Mam nadzieję, że jak już emitują Castle'a to wyemitują wszystkie sezony, bo ogólnodostępna telewizja skończyła na 3 sezonie.

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

No jasne, lepiej ze pokażą dobry kryminał chociaż tyle, w każdym razie powinni się wcześniej zastanowic co o której puszczaja bo te zmiany troche wkurzaja

jagodajulia

po niewinnej inrdze nic nie bedzie pewnie

jagodajulia

Tak myślałam, że tak będzie...

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

czyli zostaje oglądanie na tvn player bo o 10 to ja jak i z resztą pewnie połowa osób oglądająych ten serial siedzimy w pracy :X
wielki hejt na zmianę godziny!

ocenił(a) serial na 8
maDzia18

szkoda że zmienili porę godz jak dla mnie duży minus dla tvn7

ocenił(a) serial na 7
Olimpia_Delacour

dokładnie, dużo lepiej ogląda się w telewizji, ale przecież za coś trzeba żyć :)