Od 9 października Niewinna intryga tylko o godzinie 10:15.
No to widze kolorowo... :/ Ciekawe jakie wyniki oglądalności ma ta telenowela. Teraz się zaczyna robić coraz ciekawiej a Ci kombinują. Ja i tak oglądam w internecie ale mam nadzieje że nie zrezygnują z niej.
No to słabo:/ Czyli po południu zostaje tylko średnia Burza:/kompletnie nie rozumiem stacji z tymi zmianami, teraz jak dla mnie najlepsze seriale są rano Niewinna intryga Sekret i zbuntowany
Szkoda że zmieniają godziny Niewinnej intrygi, bo to świetna telenowela. Sto razy lepsza od badziewia Burzy.
Niewinna intryga to moja ulubiona telenowela jak na razie zaraz po Kiedy się zakocham. Szkoda że tak mało ludzi ją ogląda. Większość wybiera nudnawe klasyczne telenowele, które się ciągną niemiłosiernie.
Też się dziwie słabej ogladalnosci no ale nie jest to typowa telka, i ma mało znane twarze w obsadzie, dla mnie to plus:) i do tego ciekawa historia nie razi absurdalnoscią
Raczej paradokumenty, które rosną jak grzyby po deszczu, a ja nienawidzę grzybów -.-
Dobrze powiedziane, a co gorsza to cała popoludniowa ramówka stacji jest pełna tego czegoś
zgadzam się w zupełności
juz dawno żadna telenowela tak mi się nie podobała jak Niewinna intryga a tu tvn7 uniemożliwia jej oglądanie
teraz to będzie jeszcze mniejsza oglądalność i tyle będą z tego mieli
Tvn player nie działą za granicą.Dla mnie to bez problemu, ustawiam nagrywanie na dekoderze i heja. Zresztą ostatnio Burzę, Nie igraj z aniołem, nagrywałam przez cały tydzień a potem całe dnie przez weekend oglądałam :)
Aha, :)nie ogladalam tego serialu. Na to wygląda że ludzie wolą oglądać powtórki np Julka niż nowości
Jak mi mają co chwilę zmieniać godzinę emisji telki to jednak wolę oglądnąć, coś co znam i nie będę zła, gdy zmienią godzinę. Poza tym Castle na tym kanale to nowość.
Mam nadzieję, że jak już emitują Castle'a to wyemitują wszystkie sezony, bo ogólnodostępna telewizja skończyła na 3 sezonie.
No jasne, lepiej ze pokażą dobry kryminał chociaż tyle, w każdym razie powinni się wcześniej zastanowic co o której puszczaja bo te zmiany troche wkurzaja
czyli zostaje oglądanie na tvn player bo o 10 to ja jak i z resztą pewnie połowa osób oglądająych ten serial siedzimy w pracy :X
wielki hejt na zmianę godziny!