PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693863}

Niewinna intryga

La Impostora
2014 -
7,3 378  ocen
7,3 10 1 378
Niewinna intryga
powrót do forum serialu Niewinna intryga
jagodajulia

a czemu zmiana

użytkownik usunięty
magazynier_48

A kto to wie. Niestety nie będę oglądał, bo o 18 lecą gwiezdne wrota na pulsie.

moge na 15 zrobic

użytkownik usunięty
magazynier_48

Bo oglądalność nie jest zadowalająca, dlatego zmieniono godzinę emisji. Szkoda bo telka jest super.

moze to juz odstania telenowela na tvn siedem

Zaczyna się... W końcu skończy o 7:00 rano albo w ogóle zdejmą z anteny. Wg mnie LI jest całkiem niezła, ale ludzie raczej chcieli inne telki, np. La Patronę i chyba stąd niska oglądalność

użytkownik usunięty
Edi13

A myślisz że La Patrona miałaby lepszą oglądalność, bo ja nie sądzę. Prawda jest taka że większość wybiera telki w których są znani aktorzy i nie zwracają uwagi na fabułę

Myślę, że miałaby większą, bo mnóstwo ludzi na nią czekało. Na forach nikt nie wspominał o Niewinnej intrydze tylko o La Patronie, Corazon Indomable, Lo que la vida me robo czy La Gata. Ludzie chcą oglądać hity, a o La Impostora przed emisją niewielu ludzi słyszało

użytkownik usunięty
Edi13

A ludzie wypowiadający się na forach to jaka część widowni? Prawda jest taka że zwykły widz ogląda to co puszczają i nie jest zorientowany zbytnio w telenowelach.

Gdyby ludzie oglądali co jest to każda stacja miałaby taką samą oglądalność. Ludzie oglądają to, co im się podoba, a nie to, co jest. A wypowiedzi ludzi na forach to jest właśnie ten głos, którego stacje powinny słuchać jeśli chcą zwiększyć oglądalność.

ocenił(a) serial na 7
Edi13

Według mnie LI to naprawdę ciekawa telenowela, ale nie ma tylu znanych twarzy co np burza, no i też nie ma też typowego wątku melodramatyczno romansowego, choć wg mnie to akurat jest plus:) zresztą na tvn7 raczej nie bywają telki, są raczej na tv4 ipulsie tam puścili średnią Burze zamiast np w/w telek ale i tak ma pewnie dobrą ogladalnosc bo wiele osób raczej o niej słyszało wcześniej

Dorisa_d

Naprawde nikt nie zauważył że Niewinna wyparła w czasie antenowym Violette? I teraz jest konkurentem dla polsatowskiej Pierwszej miłości i dwójkowej Panoramy tvnowskiego Szpitala?

użytkownik usunięty
Kasia_Piesik1990

Gwiezdne wrota na pulsie oglądam w tym czasie, więc jak dla mnie strzelili sobie w kolano przesuwając emisję o tę godzinę wcześniej ;)

Dla mnie też. Bo ja w tym czasie gram w brydża z kumpelami więc tv jest wyłączony:-)

ocenił(a) serial na 6

Przecież można ją oglądać o każdej porze na TVN player!!!