Bo oglądalność nie jest zadowalająca, dlatego zmieniono godzinę emisji. Szkoda bo telka jest super.
Zaczyna się... W końcu skończy o 7:00 rano albo w ogóle zdejmą z anteny. Wg mnie LI jest całkiem niezła, ale ludzie raczej chcieli inne telki, np. La Patronę i chyba stąd niska oglądalność
A myślisz że La Patrona miałaby lepszą oglądalność, bo ja nie sądzę. Prawda jest taka że większość wybiera telki w których są znani aktorzy i nie zwracają uwagi na fabułę
Myślę, że miałaby większą, bo mnóstwo ludzi na nią czekało. Na forach nikt nie wspominał o Niewinnej intrydze tylko o La Patronie, Corazon Indomable, Lo que la vida me robo czy La Gata. Ludzie chcą oglądać hity, a o La Impostora przed emisją niewielu ludzi słyszało
A ludzie wypowiadający się na forach to jaka część widowni? Prawda jest taka że zwykły widz ogląda to co puszczają i nie jest zorientowany zbytnio w telenowelach.
Gdyby ludzie oglądali co jest to każda stacja miałaby taką samą oglądalność. Ludzie oglądają to, co im się podoba, a nie to, co jest. A wypowiedzi ludzi na forach to jest właśnie ten głos, którego stacje powinny słuchać jeśli chcą zwiększyć oglądalność.
Według mnie LI to naprawdę ciekawa telenowela, ale nie ma tylu znanych twarzy co np burza, no i też nie ma też typowego wątku melodramatyczno romansowego, choć wg mnie to akurat jest plus:) zresztą na tvn7 raczej nie bywają telki, są raczej na tv4 ipulsie tam puścili średnią Burze zamiast np w/w telek ale i tak ma pewnie dobrą ogladalnosc bo wiele osób raczej o niej słyszało wcześniej
Naprawde nikt nie zauważył że Niewinna wyparła w czasie antenowym Violette? I teraz jest konkurentem dla polsatowskiej Pierwszej miłości i dwójkowej Panoramy tvnowskiego Szpitala?
Gwiezdne wrota na pulsie oglądam w tym czasie, więc jak dla mnie strzelili sobie w kolano przesuwając emisję o tę godzinę wcześniej ;)