Jak tematyka i dynamika będą ukierunkowane jak w 04, to się zacznie "dziac"...
zaczyna byc i niebezpiecznie, i brutalnie, juz w 3x04 odczuwałam lekki niepokój.... Zapowiada się
całkiem całkiem :)
Czy wy tez macie wrażenie ze z każdym odcinkiem pętelka na szyi się zacieśnia? :))
Taką NIkitę uwilebiam, takiej mi brakowało ......
Bo ma być dopiero 30, bo przerwa jest * przejrzyjcie sobie zapowiedź na youtube *,
w sieci będzie można znaleźć 1 grudnia.
Na filmwebie widocznie nie da się przestawić daty.
No ja też ciekawe czy zacznie ćpać i co Nikki na to :D Jak na youtube jest zwiastun kolejnego odcinka to tam mówią i jest napisae data na samym końcu zwiastunu " kolejny odcinek 30 november na the cw" coś takiego :)
wg mojej wiedzy i tvcountdown: NikitaS03E05The Sword's Edge12 days to go Sat 2012-12-01 , wiec troche trzeba poczekac, dziwię sie bo Nikita jako jedna z ostatnich pozycji serialowych weszła tak późno z 3 serią i podobno miało nie byc przerw w emisjach odcinków... No trudno. To akurat rzecz, której nie przeskoczymy... ;(
Ale spoiler następnego odcinka zapowiada się na serio ciekawie.
Zakładając, że ostatnio finał był 18 maja, teraz też skończą coś koło tej daty,
a skoro tak, to jeszcze będą ze dwie przerwy w emisji, tak mi się przynajmniej wydaje.
Zgaduję, że około 12 i 20 odcinka.
I ja nie słyszałam o czymś takim, że ma nie być przerw.
Dziwię się, że "Revolution" nie miało żadnej przerwy jeszcze.
Przerwy będą przynajmniej na święta. Mam nadzieję, że nic poza tym (tym razem to była taka okolicznościowa... Święto Dziękczynienia to jeden tydzień, a drugi chyba coś z Top Model).
Przed świętami będą jeszcze tylko dwa odcinki, więc trzeba się przyzwyczajać :D