PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8263
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Promo: https://www.youtube.com/watch?v=NVLqW6JEgkU

Owen: "If he doesn't get off my case, I'm gonna take his other hand" - priceless!!

zgadnij_kto

Owen: "Would it be insensitive if I gave him the finger?" - gotta love him :o)

zgadnij_kto

Ray (Matt Bushell), a rogue agent, kidnaps his girlfriend Kate (Anna Hopkins), so Ryan dispatches the team to rescue her. Nikita is confused when Michael sends Owen into the field with her instead of going himself. Meanwhile, Sean makes a decision about Alex.

zgadnij_kto

fajny odcinek. Zwłaszcza watek Alex i Sean Pierce.

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

Chyba ta ostatnia scena ;0

ocenił(a) serial na 8
zgadnij_kto

Strasznie słaby odcinek. Oprócz tekstów Owena (mój ulubiony: I don't know how you look like, because nobody's ever talking about you" :D) straszliwie miałki, jakieś denne wątki miłosne Alex i Seana, kiepski również "wróg odcinka". Poza tym, wybicie wszystkich "nieważnych" członków ekipy było aż za bardzo hollywoodzkie - bezimienni nie patrzą pod nogi, ale jeśli tylko nazywasz się Nikita, Owen albo Sean, na pewno unikniesz pułapek.
Birkoff zapowiedział nam chyba jakiś wątek sci-fi z tą ręką Michaela. Zastanawiam się, czy to może mieć związek ze zwróceniem się o pomoc np. do Amandy. Bo jak inaczej interpretować słowa o tym, że nie będzie przyjemnie?

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

Ten tekst o tym "nikt o tobie nigdy nie mówił" był supeeer. Co do wątku sf, to może chodzi o grupę w którą chciał się wkręcić Percy i to oni dysponują taką technologią.

Robert831231

Robert, Percy to dopiero SF... szczególnie gdyby wrócił.... i to by była Kobra. Umarli powracają. A co? Niemozliwe. ? Odzyskanie reki Michaela SF, wiec niech Percy`ego reaktywują. :))))) Idac tym tokiem, pierwsze co był zrobił to by pewnie zlikwidował Amandę.... Oj pofantazjowałam sobie:)))

ocenił(a) serial na 9
Mikasa08

No wg. mnie to właśnie sean był ranny z winy tego reya, próbował uratować osobe ze swojej ekipy. A owen został postrzelony. To są jedne z głównych postaci w serialu więc nie mogą zginąć. A scena salex była świetna szkoda że alex nie było na misii. Mike z dłonią prawdziewą - świetnie, A scena birkoffa i niki też fajna.

użytkownik usunięty
Mikasa08

Sci-fi? Przeszczep dłoni jest rzeczą normalną, medycyna idzie do przodu...

ocenił(a) serial na 7
zgadnij_kto

Ktoś z was pisał, że mogą nam dać ładnego sf i Mike w cudowny sposób będzie miał w pełni funkcjonującą dłoń. Moje pokłony i gratulacje.

Odcinek taki sobie. Więcej Owena, proszę.

Badly

Jaki wątek sf?
Raczej niemożliwe.
Prędzej zwrócą się do Amandy albo Tasarova czy coś w tyn rodzaju.

ocenił(a) serial na 7
ardnaskela_filmaniak

Wątkiem sf jest odzyskanie przez Mike'a dłoni, która mu da lepszą sprawność. Technologia technologią, ale litości. Świecące jednorożce ze skrzydłami mogli sobie darować.

ocenił(a) serial na 9
zgadnij_kto

No nareszcie! Czekałam na takie rowziązanie sprawy z Seanem i Alex juz od 2 sezonu! Nadwyrężali moja cierpliwość...
Co do kolejnych odcinków mogliby wcisnąć więcej scen z Owenem, uwielbiam jego texty :D