Zaczęłam oglądać drugi sezon serialu i nie daje mi spokoju pewna rzecz. Czy Alex będzie z tym kolesiem z Nadzoru, co ciągle jest w Sekcji? Czekam na odpowiedź, bo ciekawość tak mnie zżera...
Dopiero w 3?! A spali chociaż ze sobą już? O ja.... Ile będę musiała czekać, żeby coś ciekawego się stało. Poza tym Michael, to znaczy aktor, który go gra zrobił się mniej przystojny. A szkoda...
''Coś'' konkretniejszego dzieje się już pod koniec 2 sezonu. Oglądaj dalej, polecam :)
Oj bardzo konkretnego w 9 odcinku 3 sezonu. I tak ma być. Czekałam tyle odcinków aż w końcu się pogodzą, wyjaśnią pewne sprawy i masz. Super!! Salex <3 już nie moge się doczekać kolejnego odcinka ;)
Mam spoiler o SALEX :
Jakieś wieści o Alex z "Nikity"?
Sean będzie "dymił z uszu", kiedy Alex i Owen pójdą razem na misję, zdradza Devon Sawa. Ale wrzućcie na luz, fani "Salex", rzeczy pozostają ściśle platoniczne między agentami. Pozwól Sawie wyjaśnić: "Owen próbuje żartować, co jest tylko zabawne, ponieważ jest tak niezręczne, ale w tym samym czasie intercom jest włączony i Sean tego słucha". Stąd zazdrosna reakcja byłego SEALsa.
Może tu nie chodzi o Salex, ale gdzieś czytałam i muszę to powiedzieć.
Podobno w 14 odcinku, czy jakoś tak, Amanda schwyta Alex.
Może ta wymiana wtedy to chodziło właśnie o Alex? Nie widzieliśmy twarzy, więc trudno powiedzieć.
Wiem, że w tym temacie chodzi o Salex, przecież napisałam, że to, ck napisałam nie jest zgodne z tematem rozmów (:.
Nie pamietam strony ale był filmik jak krecili wymiane amandy z nikitą. niki miała ariego a amanda alex, Nie moge sie tego doczekać