PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8267
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Czy to było gdzies kiedyś podane?

Mikasa08

Nie.

Mikasa08

Było -Sestoc

santanashadow

O, to ciekawe. Kompletnie tego nie kojarzę, kiedy to zostało powiedziane? :D
Dziękuję bardzo za odpowiedź :)

Mikasa08

W 1 odcinku 3 sezonu- tak mi się wydaje. Wtedy kiedy byli w hong-kongu i rejestrowali się w hotelu.
Powiedział państwo Sestoc. Mam nadzieję że pomogłam ;)

santanashadow

Mi się nie wydaje, żeby to było prawdziwe nazwisko.
Myślę, że tak się przedstawili, powiedzmy, dla przykrywki, ale to tylko moje zdanie.

ardnaskela_filmaniak

Ale wcześniej alex pytała się nikity o nazwisko więc myślę że to było prawdziwe.

santanashadow

Nie było. Jak na twitterze ktoś pyta Shane's albo innych ludzi z obsady/scenarzystów itp to zawsze robią sobie z tego żarty i mówią, że szybko się nie dowiemy :P
I jak Alex pytała o nazwisko, to potem celowo urwali scenę w tym momencie.

Villemo339

No i w necie jak próbowałam wyszukać to nic nie znalazłam, więc to nie jest jego prawdziwe nazwisko.

ardnaskela_filmaniak

Ok ok sherloki nie wnikam

santanashadow

w starej był Michael Samuelle, a np w starej i nowej Seymour Birkhoff to Seymour Birkhoff. Moze pozostawili to bez zmian?

CocoChanell

W starej mieliśmy Madeline i Paula, w nowej Amandę i Percy'ego...
Chociaż to nie znaczy, że nazwisko Michaela też zmienili. Po prostu jeszcze go nie znamy (i ciekawe, czy poznamy, przecież nawet nazwisko Nikity jest znane)

CocoChanell

Dokładnie w stare wersji był Michael Samuelle więc jak twórcy trzymają się pierwowzoru to takie nazwisko powinien mieć Michael.

Valchall

Swoją drogą nie znamy też nazwiska Amandy, chyba że przegapiłem gdzieś. Dopatrywałem się, gdy wyświetlali jej profil w sekcji, ale nie było.