Oczywiście Nikita. Dla mnie w ogóle postać Alex (nie mówię tu o aktorce) jest taka jakby bezosobowa, choć może źle to odczytuje.. Tak, czy siak, jedyna postać w serialu, do której mam zastrzeżenia. Pozdrawiam fanów! :)
Powiem tak: Alex ma taką zwyczajną urodę. Jest ładna, fakt, ale w taki normalny sposób, niczym się nie wyróżnia (może poza tym, że za każdym razem ma na sobie tony makijażu -zauważyliście?). Za to Maggie ma taką twarz, którą jakbyś spotkał na ulicy, byś zapamiętał. A więc nie będę wybierać która jest ładniejsza, ale Maggie (Nikita) ma w sobie to coś (;
jeszcze w pierwszym sezonie podobało mi się jej makijaż, ale w drugim sezonie jest to lekko przesadzone i czasami wygląda wręcz komicznie... a szkoda, bo ona jest śliczną aktorką...
Co do gł. pytania, to myślę, że Nikita jest bardziej kobieca, dojrzalsza, a Alex jest a pograniczu nastolatka/kobieta... :)
Jeśli chodzi o sam wygląd to rzeczywiście trudny wybór. Ostatecznie stawiam na Nikki - jej uroda jest bardziej egzotyczna, oryginalna.
Jeżeli natomiast rozmawiamy o atrakcyjności i kobiecości obu tych pań - tu już zdecydowanie wygrywa Nikita. Alex jest za nią daleko w tyle pod względem wdzięku.
<ocena subiektywna>
Porównywanie która ładniejsza między 100% białą a pół Azjatką -pół-białą to nieporozumienie można porównywać która jest ładniejsza czy też bardziej się podoba miedzy Sandrine Holt ,Maggie Q czy Kristin Kreuk ale nie Maggie z Lyndsey to porównanie to pomyłka są zbyt odmienne,różne by w ogóle je porównywać.
mi bardziej podoba się Alex, chociaż Nikita też jest bardzo ładna..
trudna decyzja : - >