PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8269
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita
ocenił(a) serial na 1
Analog

Amen !

Analog

Patrząc na wasz punkt widzenia to takie osoby jak Michelle Yeoh,Maggie Cheung,Brigite lin,Cynthia Rothrock i wiele innych świetnie wyćwiczonych i wytrenowanych aktorek azjatyckich i nie tylko nie może grać w filmach akcji bo ich parametry fizyczne są za skromne by było to wiarygodne,idąc dalej żadna kobieta nie może się skutecznie bronić i walczyć,bo kobiety są za małe i mają za małą tkankę mięśniową a tym samym żaden film gdzie grają kobiety(filmy akcji)nie jest i nie może być wiarygodny,tylko jak się to ma do rzeczywistości do kobiet co pracują w ochronie,policji w wojsku nie wszystkie są za biurkiem?

szarit

mimo wszystko wydaje mi sie ze aby pracowac w ochronie, w policji (chyba ze za biurkiem) to trzeba miec odpowiednie gabaryty. Chcialbys, zeby twoim ochroniarzem byla taka Eva Longoria, metr piecdziesiat wzrostu i nozki jak patyczki?

Melody86

lepsze to niż mające metr pięćdziesiąt i szerokie na metr pięćdziesiąt policjantki. Jestem ciekaw jak to wygląda w USA, oni chyba dostają się do policji i wtedy tyją.

polizeifurreich

heheh no takie co siedza za biurkiem lub wypisuja mandaty tak wygladaja ;)))) i bylyby rownie wiarygodne w roli Nikity jak anorektyczka :)

Melody86

Zaskoczę was znam laskę co jest szefem ochrony na terenie otwartym po szkole wojskowej jej tatuś to były policjant ale córka woli pracę w ochronie bo lepiej zarabia jakbyście ją zobaczyli to byście nie uwierzyli gdzie pracuje,i na jakim etacie ani co potrafi bo ja widziałam,100 razy lepsza niż wielkie osiłki nawet nie ma co porównywać ale to wszystko lata prawdziwego treningu a nie siedzenie przed kompem.

szarit

jeszcze z niewyszkolonym osilkiem wyszkolona kobieta dalaby sobie rade, ale niestety uwazam ze w starciu wyszkolony facet i wyszkolona kobieta kobieta nie ma zbyt wielu szans bo po prostu facet z natury jest SILNIEJSZY. A co tu mowic jak za walke bierze sie wyszkolony facet z wyszkolona kobieta-anorektyczka. No ale ile mozna walkowac ten temat.

Melody86

Większość "wyszkolonych"facetów też tak myśli potem są niejednokrotnie bardzo zdziwieni,widziałam już takich,siła fizyczna nie jest wyznacznikiem sprawności w walce wręcz(dużo zależy co się trenuje i jak i gdzie i u kogo),a tak na marginesie to że jakaś kobieta jest chuda wcale nie znaczy że jest anorektyczką,kobiety są inaczej zbudowane(grubość kośćca) niż mężczyźni i ich waga co do wyglądu może być bardzo myląca.Kobitka co ma np.150cm wzrostu najczęściej waży o.45-50kg a zupełnie tego po niej nie widać.

ocenił(a) serial na 10
szarit

Szarti nie przekonasz koleżanki Melody i kolegów Analoga i Finalnego, widać że skoro uważają że się nie da i nie można to tak musi być :)

Robert831231

Amen. hehe

ocenił(a) serial na 10
Melody86

No i wszyscy jesteśmy happy :)