PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8263
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Czekam jak będą napisy bo mało co zrozumiałam z tego odcinka,wątki oprócz wewnątrz Birkhoffa i jego miłości jak wiadomo do Nadi fajne. Gest Michael no wreście chłopina się namyślał i przeszedł do czynów. Alex jest po ślubie ?? czy to tylko na potrzeby odcinka przebranie Aleksandry ??. Nowy szef następny " BUC " że nie może.... A nikita w swoim żywiole, (nowe koleżanki fajnie :) ) a tak mało co łapie z tym snajperem ??!!. oglądał

ocenił(a) serial na 9
kocciak

co wskazywało na to, że Alex jest po ślubie? nie dojrzałam czegoś? nie zrozumiałam? :D
generalnie odcinek w porządku, ale szału nie było... i nawet myślałam, że na końcowej scenie ktoś postrzeli micheala czy coś :D

ocenił(a) serial na 9
laurrier

Hmm.. Ja jeszcze nie oglądnęłam, bo potrzebuję napisów, niestety. Ktoś wie kiedy się pojawią?

ocenił(a) serial na 9
ati223

Napisy NapiProjekt. Właśnie obejrzałem 3x1 mi się tam podobał :) tylko za mało scen z Lyndsy Fonseca! ;)

ocenił(a) serial na 9
laurrier

Prawie ostatnia scena z Alex jak zabija do tego snajpera ma na palcu pierścionek wyglądająca jako obrączka oglądałam tą scenę dwa razy i mi to wygląda jak obrączka.

kocciak

Alex? Po ślubie?
Jakoś dziwnie mi to brzmi.
Wiesz, ja się nie przyjrzałam z tą obrączką czy pierścionkiem.
Pewnie p

ardnaskela_filmaniak

.. jak Ryan kazał przerwać tę rozmowę Nikity z Alex, znaczy się.

ardnaskela_filmaniak

A mnie się podobało :) i szczerze mówiąc nie obchodzi mnie bardzo jaka jest ogladalność w Stanach, bo jak w Polsce ogladamy to na Kamczatce tesh :) NIkita na Stanach sie nie kończy... sami mogą analizować wyniki z torrentów...a te pokazują cos zupełnie innego... JA ogladałam, oglądam i będe ogladac, a jak komuś nie nie podoba niech nie ogląda. Wolny wybór.

ocenił(a) serial na 4
kocciak

Odcinek taki sobie , szału nie było.

ocenił(a) serial na 7
disign

Lekko i przyjemnie, szału nie robi. Jak ktoś zauważył - za mało trochę Alex. Natomiast strasznie podoba mi się Ryan (tzn ja go zawsze lubiłam, ale chciałabym zobaczyć trochę więcej scen jak sobie radzi/nie radzi/próbuje poradzić z byciem przy władzy, a jednocześnie nadal pozostaje taki słodki).

ocenił(a) serial na 8
kocciak

Odcinek ciekawy, ale widać już, że muszą działać wg. reguł ściśle narzuconych taka odskocznia od sezonów poprzednich.

kocciak

Mnie się odcinek podobał :) Tęsknie za Amandą :) A ten Flecher jakoś mi nie przypadł do gustu kolejny tzw cholerny buc w serialu:) Za to zobaczymy całkiem nowy odcinek za tydzień z wrogą dziewczynką w Sekcji :) tego jeszcze nikt nie wymyślił więc czekam z niecierpliwością :) Mam nadzieje ze Nikki jej nie zabije :)

ocenił(a) serial na 8
kocciak

Ja wyczułam w tym pierwszym odcinku dość wyraźną zmianę klimatu. Wiadomo, mają już trochę więcej prywatnego życia, ale mam nadzieję,że nie będą mu poświęcać zbyt wiele czasu,bo może to popaść w jakąś nudną obyczajówkę przeplataną strzelaniną. Bardzo zaskoczyła mnie też scena niedoszłego seksu Nikity i Michaela, do tej pory nie było łóżka, a już w tym pierwszym odcinku mieliśmy dwa takie obrazki. Nie mówię,że to źle, po prostu inaczej ;) Birkoff był chyba trochę przerysowaną wersją samego siebie. Ryan... hm, nie umiem go ocenić, jest teraz w całkowicie nowym położeniu, ale mam nadzieję, że trochę utemperuje Nikitę. Alex wreszcie odkryła mleczko do demakijażu, dzięki Bogu. Co do Seana, mam nadzieję,że go zbytnio nie będzie, ta postać jest nudna jak flaki z olejem. No i (wiem,że to już nudne), ale czekam na Owena!

Bardzo żałuję,że nie pojawili się Amanda i Ari, ale wszystko po kolei... Odcinek dobry na rozruch, ale mam nadzieję, że z czasem będzie coraz lepiej.

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

No powiem tak średnio się zaczyna ten 3 sezon. Nikita i sekcja mi w ogóle nie pasuje + te ckliwe sceny z Michelem. Zaraz nam się z tego zrobi komedia romantyczna i o dziwno pewnie bd miała w Stanach więcej fanów niż dotychczasowa Nikita xd

kocciak

Też się zastanawiam o co chodzi z obrączką Alex, pojawiła się w kilku odcinkach juz, zastanawiam się czy to nie jakaś jej rodzinna pamiątka czy coś.
A co do Nikity i Michaela, scena przy jej koleżankach z jogi (czy co ona tam ćwiczy)- bezcenna, zwłaszcza miny Michaela -uwielbiam Westa za te jego miny :D