PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8260
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Nowa wersja Nikity.
Widzicie tu potencjalne pary? ;)
Kto z kim moglby byc, zeby bylo ciekawie? A kto z kim byc nie powinien...?
Mnie sie srednio widzi relacja Nikita-Michael - jak na razie to mam wrazenie, ze to ona
duzo bardziej leci na niego, niz on na nia :P Poza tym jest Alex na ktora Michael
zdecydowanie zwrocil uwage... ;)
W serialu podobalaby mi sie para Alex-Thom ale zamrtwychwstania w scenariuszu
raczej nie przewidziano ;P wiec Thoma moglby zastapic... Michael :D
W koncu on i Alex to by bylo cos nowego, swiezego, a nie odgrzewany stary kotlet z Nikita
:P
ktory by byl wg mnie banalny...
Ex zabojca z sekcji tez mi sie podoba :D mogliby go zostawic na dluzej w serialu i
znalezc mu kogos...
albo dodac nowego rekruta plci meskiej, zeby cos zamieszal miedzy dziewczynami z
sekcji :D
No i Amandzie tez by sie chlop przydal :D

A tak w ogóle to bym nie chciala, zeby za szybko ktokolwiek komukolwiek "padl w
ramiona"...
Niech sie "pomecza"... ;)

ocenił(a) serial na 10
kameska

nikita i owen ;)

ewela_129

To by bylo ciekawe :] np. z uwagi na jego przeszlosc i to, co zrobil...
Poza tym pasuja do siebie bardziej niz Nikita i Michael.
Owen twardo stąpa po ziemi, trzezwo mysli, jest szybki i zdecydowany. Taki facet by sie przydal "super bohaterce" ;]

ewela_129

Nikita i Owen lub Michael ;) Ktoś nowy i Alex.

kameska

Ja się na nastawiam na wątki romansowe w tym serialu, bo pewnie tylko Nikita z Michaelem są pewni, a reszta to będzie się obijać w przestrzeni okołonikitowej. Dla mnie już obsadzenie roli Nikity to porażka, bo mnie w ogóle ta postać nie obchodzi z powodu gry Maggie. Ona to może nawet zginąć i taki serial też by mi pasował, a kto inny mógłby wziąć sobie jej imię jako znak rozpoznawczy. Oglądam właściwie tylko dla wątku Alex, ale jej z racji wieku nikogo ciekawego nie dadzą. A chciałabym, aby poszli po całości i połączyli ją w jakiś trochę chory układ z Percym. Ale tego w CW nie będzie, bo to nie Showtime.

ocenił(a) serial na 5
bambi_8

Ja jestem za Alex-Michael i Nikita-Owen . Może to przez to , że Michael jest taki nadopiekuńczy dla Alex [nie wiem jak to nazwać ;P] i wygląda to tak jakby coś do niej czuł... sama nie wiem ;P
A co do Nikity i Owena to pewnie przez to , że coraz częściej pracują razem i naprawde lubie ich duet , mogłoby z tego wyjść coś ciekawego ;D

Co do Alex-Thom to jakoś mi to nie przypadło do gustu , takie oklepane trochę ;P

Revine

Kurcze, mi jest szkoda, ze Thoma usmiercili :/
Mysle ze mogli ciekawie rozwinac jego watek juz nawet niekoniecznie z Alex ale tak w ogole...

A teraz to nowy mlody rekrut/agent by sie przydal ;)

bambi_8

Mnie sie takze nie za bardzo podoba aktualna Nikita... a co do relacji Nikita-Michael, to jesli juz maja byc razem, to dobrze by bylo, zeby nie zeszli sie ze soba za szybko, zeby scenarzysci (?) przytrzymali ich i widzow bo inaczej moze powiac nuda...
No i dla Alex mogliby znalezc kogos sensownego... Albo podsunac ja Michaelowi :D

ocenił(a) serial na 5
kameska

Tylko kogo dla Alex ? Thom nie żyje ;( [szkoda mi go i Alex , lubiłam go ] ,. Innych partnerów dla niej nie widzę , no z wyjątkiem Michaela ;P

Revine

Michael wydaje mi sie najbardziej do niej pasowac jak na razie. I on i ona sa rozchwiani emocjonalnie i razem siedza w sekcji wiec maja i czas i mozliwosc... ;)

ocenił(a) serial na 5
kameska

Też tak myślę ;P
W końcu Michael z Alex ma coś wspólnego... Oboje przecież stracili swoje rodziny i wgl , więc trochę by się nad sobą poużalali , jacy to oni są nieszczęśliwi , a potem niech się dzieje co chce...;D;D

A jeszcze lepiej by było , gdyby się okazało , że to Pecy i sekcja stoi za zabójstwem jego żony i córki - wtedy mogliby we 4 zniszczyć sekcję . ;P

Revine

a co bedzie jesli sie okaze, ze rodzicow Alex zabil z rozkazu sekcji Michael w ramach jednej z pierwszych misji? :O

ocenił(a) serial na 5
kameska

Tak raczej nie bd , bo Alex uratowała Nikita , przed tym jak uciekła z sekcji , a z resztą Michael był trochę przed nią , bo to On trenował Nikitę ;O No chyba , że później tak mogło być ;P Byłoby ciekawie ;P

Revine

nom byloby... kurcze.. juz sie nie moge doczekac nast. odc. ! :D

ocenił(a) serial na 5
kameska

No ja też nie mogę się doczekać;P
A tu jeszcze tyle czasu ;/

Revine

dzis dopiero 1.01 ;(

Szczesliwego Nowego Roku! :D

ocenił(a) serial na 5
bambi_8

''A chciałabym, aby poszli po całości i połączyli ją w jakiś trochę chory układ z Percym.''
Złe to by nie było;] Więcej by sie działo i wgl ;D No , ale o tym to sobie możemy pomarzyć ;P
Za dużo ich dzieli , zabił jej rodziców.... Chyba , że byłaby to część planów to może kiedyś byśmy się tego doczekali ;P

A tak wgl to wiecie czemu Zabili rodziców Alex ? Musieli być chyba kimś ważnym , przynajmniej tak mi się wydaje;P Mi musiało to jakoś umknąć chyba ;P

Revine

ten watek nie zostal jeszcze wyjasniony. byla krotka migawka, ze byl w domu (?) Alex pozar, ze jej rodzicow zabito, a Alex uratowala Nikita. ale dlaczego ich sekcja (?) zabila nie wiadomo...

ocenił(a) serial na 5
kameska

Musieli raczej być kimś ważnym , że się ich pozbyli... Bo raczej zwykłych ludzi chodzących po ulicy od tak nie zabijają ;P

Revine

pewnie tak... ciekawe jak to rozwina? ;)