Każdy serial potrzebuje takiego tematu (: Luźne rozmowy związane z Nikitą, czyli wszystko co
nam przyjdzie do głowy piszemy tutaj, a nie zaśmiecamy forum, tworząc poszczególne
tematy :D
Ja zacznę... przeglądałam przed chwilą demotywatory i wpadłam na demot o przyjaźni, a na
zdjęciu były Alex i Jaden ;p
To fajnie że tak dużo ludzi wie o Alex :D I źle że tak dużo ludzi wie o Jaden :) Nienawidzę jej, dobrze że nie żyje :D
szukałem fajnego serialu i trafiłem na Nikitę. I od pierwszego odcinka dzieje się akcja. Za co od razu polubiłem. Zdziwiło mnie i rozbawiło mnie jak Maggie miała jeden wątek po polsku. Nie wiedziałem, że potrafi mówić po polsku, dopóki się nie dowiedziałem, że w jej żyłach jest jakaś polska krew.:):) A propo Jaden też jej nie lubiłem i dobrze, że zginęła:P:P
Fajnie że Nikita ma o jednego widza więcej ;pp A tak przy okazji to cieszycie się że Percy wygra?? No wiecie że go niby wypuści Amanda czy co.. Lubicie go??
jednego się spodziewałem od początku, że Michael i Nikita prędzej czy później będą po jednej stronie, ale nie spodziewałem się, że aż tak szybko. Ale nie spodziewałem, że wszyscy nagle odwrócą się od Perciego i to po pierwszym sezonie. Tak powininen wyglądać film/serial akcji, że zapierdziela w takim tempie, że widz nie nadąża za nią:). Ciekaw jestem jak będzie wyglądał drugi sezon, bo na razie nie zamierzam oglądać aż do zakończenia:P:P. Ktoś się orientuje czy twórcy planują w ogóle kolejny 3 sezon??
podobno nie będzie 3 sezonu na 99%, oglądalność jest zbyt mała by stacja CW mogła sobie pozwolić na 3 sezon. Wielka szkoda .. ;/
Oj, to tylko moje słowa... Nie jest to potwierdzone na 100%, zawsze pozostaje 1% nadziei ;D Ale fakt, oglądalność słabiutka, CW raczej się pożegna z Nikitą ): Ogólnie to oglądam już ten serial chyba tylko dla Maggie bo fabuła zaczęła mnie nudzić...
to ładna lipa;/;/ takie 24h dorobiło się 8 sezonów, a w każdym praktycznie to samo tylko inne okoliczności, a Nikita dla mnie jest o wiele lepszym serialem pod niemal każdym względem i bardziej ciekawy i jak zwykle mała oglądalność. Ci amerykańce to nie potrafią docenić seriali, które zasługują na uwagę.
No bez jaj, Maggie też ma polskie pochodzenie? Nieźle, i kto jeszcze? Ostatnio cały czas się dowiaduję, że ktoś znany ma polskie korzenie xd co do Percyego, to bez niego serial by nie istniał, więc tak, lubię go ^^
witam : ))
kurdę szkoda, że nie będzie więcej sezonów.. : / polubiłam strasznie ten serial, sporo akcji, nieziemski głos Michaela, piękna Alex i mój ukochany Birkoff : D
Może to nie na temat ale lub może , cóż teraz raczej nie zobaczy 13 odcinka...
Jeśli macie twittera, to jest nowe, oficjalne konto Aarona: https://twitter.com/#!/AaronAStanford (:
Ja jestem fanką serialu "La Femme Nikita" z 97 roku. I troszkę sceptycznie i z dużą obawą podchodziłam do tego serialu.
Bo jednak produkcje USA nie stawiają często na jakość i dobry scenariusz.
Ale powiem wam że mnie wciągnęło, znaczy się jest dużo niedociągnięć i zrobili tutaj z Nikity superbohatera którego nie da się zabić pomimo że 20 wyszkolonych agentów jest przeciwko niej jednej, a ona ich i tak pokona (strasznie nierealistyczne no ale nie ważne)
Tak naprawdę Nikita spodobała mi się od 16 odcinka, w końcu jakieś bardziej ciekawe psychologiczne zagrania.
Niemniej jednak pierwowzór serialu (nie mówię że pierwowzór historii! bo wiem że wcześniej był film Bessona :) )
pozostanie number 1 i nie przebije niestety amerykańskiego remake.