PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8262
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Luźne rozmowy

ocenił(a) serial na 6

Każdy serial potrzebuje takiego tematu (: Luźne rozmowy związane z Nikitą, czyli wszystko co
nam przyjdzie do głowy piszemy tutaj, a nie zaśmiecamy forum, tworząc poszczególne
tematy :D
Ja zacznę... przeglądałam przed chwilą demotywatory i wpadłam na demot o przyjaźni, a na
zdjęciu były Alex i Jaden ;p

Vakme

Tak.. to była szczególna przyjaźń. ;)

ocenił(a) serial na 9
Vakme

To fajnie że tak dużo ludzi wie o Alex :D I źle że tak dużo ludzi wie o Jaden :) Nienawidzę jej, dobrze że nie żyje :D

ati223

Też jej nie lubiłem. Taka skarżypyta .. ; >

nebb

szukałem fajnego serialu i trafiłem na Nikitę. I od pierwszego odcinka dzieje się akcja. Za co od razu polubiłem. Zdziwiło mnie i rozbawiło mnie jak Maggie miała jeden wątek po polsku. Nie wiedziałem, że potrafi mówić po polsku, dopóki się nie dowiedziałem, że w jej żyłach jest jakaś polska krew.:):) A propo Jaden też jej nie lubiłem i dobrze, że zginęła:P:P

ocenił(a) serial na 9
lukis8

Fajnie że Nikita ma o jednego widza więcej ;pp A tak przy okazji to cieszycie się że Percy wygra?? No wiecie że go niby wypuści Amanda czy co.. Lubicie go??

ati223

Świetnie to sobie wymyślił, wgl się tego nie spodziewałem, ale i tak go lubię ; ]

nebb

jednego się spodziewałem od początku, że Michael i Nikita prędzej czy później będą po jednej stronie, ale nie spodziewałem się, że aż tak szybko. Ale nie spodziewałem, że wszyscy nagle odwrócą się od Perciego i to po pierwszym sezonie. Tak powininen wyglądać film/serial akcji, że zapierdziela w takim tempie, że widz nie nadąża za nią:). Ciekaw jestem jak będzie wyglądał drugi sezon, bo na razie nie zamierzam oglądać aż do zakończenia:P:P. Ktoś się orientuje czy twórcy planują w ogóle kolejny 3 sezon??

lukis8

podobno nie będzie 3 sezonu na 99%, oglądalność jest zbyt mała by stacja CW mogła sobie pozwolić na 3 sezon. Wielka szkoda .. ;/

ocenił(a) serial na 6
nebb

Oj, to tylko moje słowa... Nie jest to potwierdzone na 100%, zawsze pozostaje 1% nadziei ;D Ale fakt, oglądalność słabiutka, CW raczej się pożegna z Nikitą ): Ogólnie to oglądam już ten serial chyba tylko dla Maggie bo fabuła zaczęła mnie nudzić...

Vakme

to ładna lipa;/;/ takie 24h dorobiło się 8 sezonów, a w każdym praktycznie to samo tylko inne okoliczności, a Nikita dla mnie jest o wiele lepszym serialem pod niemal każdym względem i bardziej ciekawy i jak zwykle mała oglądalność. Ci amerykańce to nie potrafią docenić seriali, które zasługują na uwagę.

lukis8

dokładnie ! zawsze tak jest jak przywiąże się do jakiegoś serialu 2-3 sezony i schodzi z anteny ;/

ocenił(a) serial na 9
nebb

ŻE CO?!?!?!?!?! Jak oni mogą nam to zrobić!!>>>!!! Why? :((:((

ocenił(a) serial na 6
lukis8

No bez jaj, Maggie też ma polskie pochodzenie? Nieźle, i kto jeszcze? Ostatnio cały czas się dowiaduję, że ktoś znany ma polskie korzenie xd co do Percyego, to bez niego serial by nie istniał, więc tak, lubię go ^^

ocenił(a) serial na 8
Vakme

witam : ))
kurdę szkoda, że nie będzie więcej sezonów.. : / polubiłam strasznie ten serial, sporo akcji, nieziemski głos Michaela, piękna Alex i mój ukochany Birkoff : D

BlueberryMe

Coś było na temat głosu Michaela ' Ma glos jak batman' bardzo zabawne xd

ocenił(a) serial na 8
Vakme

Może to nie na temat ale lub może , cóż teraz raczej nie zobaczy 13 odcinka...

ocenił(a) serial na 6
Vakme

Jeśli macie twittera, to jest nowe, oficjalne konto Aarona: https://twitter.com/#!/AaronAStanford (:

Vakme

Ja jestem fanką serialu "La Femme Nikita" z 97 roku. I troszkę sceptycznie i z dużą obawą podchodziłam do tego serialu.
Bo jednak produkcje USA nie stawiają często na jakość i dobry scenariusz.
Ale powiem wam że mnie wciągnęło, znaczy się jest dużo niedociągnięć i zrobili tutaj z Nikity superbohatera którego nie da się zabić pomimo że 20 wyszkolonych agentów jest przeciwko niej jednej, a ona ich i tak pokona (strasznie nierealistyczne no ale nie ważne)
Tak naprawdę Nikita spodobała mi się od 16 odcinka, w końcu jakieś bardziej ciekawe psychologiczne zagrania.
Niemniej jednak pierwowzór serialu (nie mówię że pierwowzór historii! bo wiem że wcześniej był film Bessona :) )
pozostanie number 1 i nie przebije niestety amerykańskiego remake.