Jak dla mnie po prostu porażka, 3/10 za Birkoffa.
Jak kto woli. Ja sama uważam, że 1 i 2 sezon były spoko, teraz 3 sezon trochę nudzi. (:
Nie oszukujmy się, mocno naginane i na siłę robione. I powiedziałam TROCHĘ. Nikita nigdy nie będzie całkowicie nudziła i tak jak tytuł tego tematu, nie będzie beznadziejna, najgorsza i w dodatku porażką.
Jeżeli pierwsze oglądałaś starszą wersje Nikity to wiadomo ,że człowiek jest na tym przyzwyczajony i nowe rzeczy mu nie pasują jak nasza nowa Nikki. Ja na przykład zaczęłam oglądać Nikitę od tej wersji i jestem zachwycona i się to niej przyzwyczaiłam i do tej starej wersji jakoś się nawet nie przysiadam, I ja nie wyjeżdżam na forum i źle nie nadaje na tą starą wersje tak jak ty to teraz robisz z tą, po prostu jak się nie podoba to obróć się na pięcie i odejdź i nie tylko tu ocenę obniżasz i prawdziwych fanów obrażasz :(
Jak ci się nie podoba to nie oglądaj nikt cie nie zmusza i nie mów że jest porażka i że nudna my nie wrzucamy na twoją starą nikite to ty nie wrzucaj na tą. A jak już piszesz takie coś to chociaż uzasadnij swoją wypowiedź bo nie wiem na jakiej podstawie tak ją oceniłaś