PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8267
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Jak dla mnie po prostu porażka, 3/10 za Birkoffa.

kisha31

Nie zgadzam się, ale każdy ma swoje zdanie

kisha31

Jak kto woli. Ja sama uważam, że 1 i 2 sezon były spoko, teraz 3 sezon trochę nudzi. (:

ati223

Jak trzeci sezon nudzi, to ja...
*pozwólcie, że nie dokończę*

ardnaskela_filmaniak

Nie oszukujmy się, mocno naginane i na siłę robione. I powiedziałam TROCHĘ. Nikita nigdy nie będzie całkowicie nudziła i tak jak tytuł tego tematu, nie będzie beznadziejna, najgorsza i w dodatku porażką.

ati223

Według mnie to większość drugiego sezonu była nudna, ale gust ma każdy inny.

ati223

3 sezon trzyma w napięciu jak i pozostałe:)

kisha31

Jeżeli pierwsze oglądałaś starszą wersje Nikity to wiadomo ,że człowiek jest na tym przyzwyczajony i nowe rzeczy mu nie pasują jak nasza nowa Nikki. Ja na przykład zaczęłam oglądać Nikitę od tej wersji i jestem zachwycona i się to niej przyzwyczaiłam i do tej starej wersji jakoś się nawet nie przysiadam, I ja nie wyjeżdżam na forum i źle nie nadaje na tą starą wersje tak jak ty to teraz robisz z tą, po prostu jak się nie podoba to obróć się na pięcie i odejdź i nie tylko tu ocenę obniżasz i prawdziwych fanów obrażasz :(

kKahlan

Masz racje przywyklam do pierwszej wersji, do aktorki i klimatu.

kisha31

Jak ci się nie podoba to nie oglądaj nikt cie nie zmusza i nie mów że jest porażka i że nudna my nie wrzucamy na twoją starą nikite to ty nie wrzucaj na tą. A jak już piszesz takie coś to chociaż uzasadnij swoją wypowiedź bo nie wiem na jakiej podstawie tak ją oceniłaś

kisha31

Masakra, ja za samego Birkoffa dałabym 10 ;p