PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8263
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Na początku polubiłem ten serial ale z odcinka na odcinek jest coraz gorzej Alex w sekcji robi co chce a Amanda nic nie widzi ! A Nikita i Michael cóż o nich napisać nie do "zajechania" kule obok nich śmigają po prostu sekcja musi skołować Rambo :)

ocenił(a) serial na 9
Robson8080

Amanda ma słabość do Alex, to może z tego wynika jej nieuwaga ;) Ale to prawda, że Nikicie nikt nie jest w stanie dać rady, co robi z niej superwoman, ale ja to lubię :) Poza tym myślę, że Nikita przekonalaby Rambo żeby przeszedł na ich stronę ^^

laurrier

Właśnie to mi się podoba w Nikicie, że jest aż nierealnie niepokonana. Podchodząc do tego filozoficznie, doszłam do wniosku, że o tą nierealność w tym chodzi, o pokazanie, że człowiek, który wiele w życiu przeszedł, którego skrzywdziła prawie każda osoba, jaką kiedykolwiek poznał, jest w stanie pokonać samego siebie, żeby wyjść na prostą. Dodatkowo mamy tutaj przeszkolenie na super agentkę, żeby było ciekawiej ;) Nikita ma motywację i możliwości żeby zmienić świat, powstrzymać zło, w które ona sama została wciągnięta.
Dla mnie to jest fajne, a przynajmniej wolę oglądać historię damskiego Rambo niż jakiś dramat gdzie Bidula zwiała z Sekcji i jeszcze przez 28 sezonów dostaje na każdym kroku baty bo jest taką niedorajdą życiową, że nawet się schować dobrze nie umie:P

Co do Alex, to fakt, albo ona jest za sprytna, albo Amanda za głupia. To drugie odpada na wstępie bo z tego co pamiętam Amanda jest specem od prania mózgu i jest naprawdę inteligentną babką. Moim zdaniem ona doskonale wie, że Alex znów współpracuje z Nikitą i że robi ją w balona, ale dopóki, sprawy idą w kierunku przejęcia przez nią Zetrova, toleruje to. Przypuszczam, że gdy już Alex się ujawni światu i Zerov do niej wróci, Amanda sobie odetchnie i zacznie kombinować jak sie jej pozbyć.

ocenił(a) serial na 3
Lili89

Widzę że jesteś fanka Nikity a ja zdecydowanie Alex mam nadzieje że ona na koniec zostanie gwiazdą tego serialu :)

Robson8080

Jestem fanką "Nikity" jako serialu ;) co do Alex, to moim zdaniem ona już jest gwiazdą, fabuła w tym sezonie kręci sie generalnie wokół niej, i dobrze :) chciałabym, aby rozwinęli wątek jej i Sean'a. Chciałabym też aby Ryan Fletcher w końcu wkroczył do akcji, bo na razie wygląda to tak, że co o nim zapominam to go do jakiegoś epizodu wpychają.

Lili89

Fletcher by mógl zginąć nie lubie go ani z charakteru nie z wyglądu .

kKahlan

Dokładnie. Podpisuje się.

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

Ja też !!

Summer_Wine

kKahlan , Summer_Wine brakuje mi was tylko na "Beauty and the Beast"... :))

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

A co to jakiś nowy serial ?? Nawet o nim nie słyszałam :>

Summer_Wine

http://www.filmweb.pl/serial/Beauty+and+the+Beast-2012-645786

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

Może kiedyś zacznę oglądać :>
Minusem jest główna aktorka :<
Jakoś nie przypadła mi do gustu po Tajemnicach Smallville

ocenił(a) serial na 3
laurrier

Masz racje Nikita każdego zwerbuje :) czy dobry czy zły ma do tego "talent" ;)

ocenił(a) serial na 8
Robson8080

albo Chuck Norris

ocenił(a) serial na 10
Robson8080

Ewentualnie Jack Bauer :)

Robson8080

Podczas pierwszego starcia z Owenem Nikita nie dała mu rady tylko uciekła :)

ocenił(a) serial na 10
kKahlan

Bo ona w porównaniu do jej przeciwników jest sprytna xd Tak czy siak Owen jest teraz po dobrej stronie ;>
Kto się nie może doczekać kolejnego odcinka ?

Summer_Wine

Ja się nie moge doczekać odcinków z Amandą :)

kKahlan

A ktos w ogóle ma koncepcję motyli? Coś tych dwoje będzie łączy, mówię Wam...