PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8268
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Dobry. Dobry. Bardzo dobry. Choc 21 był lepszy. Generalnie koncówka ostatnich 2 minut wymiotła
i zaskoczyła. No....co jak co ale takiego obrotu sprawy się nie spodziewałam.

a tak jak się odcinek skonczył to zaczełam sie zastanawiac nad decyzją Nikity: Dlaczego???

Scena Birkowa z "gnatem" i tekstem....Are you look me now" zaje******* :D

a tak juz na serio... to smutne zakonczenie...... :(

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

Jak już to How you like me now :p

Robert831231

pomylić się kazdy moze :P

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

Wybaczam ;)

Robert831231

cóż za gest

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

No ba, czasem trzeba mieć gest lub dwa :)

ocenił(a) serial na 9
CocoChanell

przyznam dobry odcinek... ale kurde, w tych serialach za dobrze wszystki sie konczy... lubie Mike'a ale gdyby go usmiercili wdlg mnie bylo by ciekawiej... w 3 sezonie mozna by taki rozpier** zrobic. Nikita wkur na maksa itp itd.. ale to moje zdanie;]

mnie najbardziej zaciekawilo czemu Pani prezydent w leb sobie strzelila... moze Obama sie upomnial ze chce w serialu zagrac prezydenta..
a tak szczerze, motyw tej grupy jest ciekawy, mam nadzieje ze rezyserzy nie zepsują tego

ocenił(a) serial na 9
CocoChanell

Genialny odc, tak jak napisałaś ostatnie 2 minuty masakra!!! Wiedziałam że mika nie uśmiercą ale i tak nie przeszkodziło mi się to popłakać z powodu słów niki w tej scenie. i popłakałam się 2 raz na końcu. Po prostu epicki odc. I birkoff z pistoletem to coś co uwielbiam ;)!!

santanashadow

Brakuje mi tych sobót z NIkitą.....

ocenił(a) serial na 9
CocoChanell

mi też !!! i to bardzo , będziemy musiały czekać bodajże do października!!masakra

santanashadow

nie ma LETKO.

ocenił(a) serial na 9
CocoChanell

Dokładnie wszystkie seriale się pokoczyły, tylko PLL wraca. a reszta na jesień_----------> jak żyć? haha