Normalnie nie mogę, aż chcę się powiedzieć odcinek "Mind Blowing". Od dziś Nikita awansuje do 3 moich ulubiony serial Akcji. Już nie mogę się doczekać, następnego odcinka. Do którego nie wiedzieć czemu nie ma promo, ani na IMDB nic nie piszę, wkurzę się jak będzie trzeba czekać z miecha, zwłaszcza po takiej końcówce.
Już jest 16? super mój angielski jest niestety marny,ale 15 był świetny,a tak się ślicznie skończył..Chyba nie wytrzyma m i obejrzę mimo marnej znajomości języka.Ale oni z tymi napisami przeginają żeby tyle czekać.
Że kto niby przegina z tymi napisami? nikt nikomu za to nie płaci.. Jeśli ktoś tłumaczy, to z pewnością sam poradziłby sobie bez napisów. Czysty altruizm, a i tak pretensje..
To bardzo prawdopodobne bo finały sezonów są zaplanowane na koniec maja a odcinków tyle nie będzie więc zrobią sobie przerwę,a finałowych pewnie będą dawać po dwa.
Następny będzie faktycznie 7 kwietnia. Na oficjalnej stronie jest zapowiedź:
http://www.cwtv.com/shows/nikita
Że co? Mam czekać do kwietnia?! <bierze głęboki (nawet bardzo głęboki) oddech i liczy do 100........>
........!!!
Odcinek był niezły chociaż momentami mnie ta psychoza nieco nudziła :P jednak końcówka wynagrodziła wszystko :D
ps. czytałam gdzieś w necie, że aktor grający Owena "wygadał się" na twitterze, że jeszcze pojawi się w serialu :> później ten wpis zniknął... także jest nadzieja dla fanek Owena ;D
Czemu wątek z wchodzeniem Cie nudził? Wg mnie był świetny, chociaż przez chwilę bałem się, że Micheal wejdzie w wizje Alex i zrobi Incepcje :) Ale doszedłem do wniosku, że Amanda jest chyba nawet gorsza od Percego.
Nie lubię takiego miotania się w prawo, w lewo, itd. i do tego we śnie :P
Nie było to dla mnie zbyt ciekawe.
No Amanda jest z lekka psychodeliczna, ale lubię to! :) Odcinek MEGA, sceny "snu/ narkozy" świetne no i ta końcówka! Michael jakiś taki ukrywający się przed Percym zrobił:) szkoda, że tyle czekania....
16 zgodnie z moimi przewidywaniami świetny tylko ta moja nędzna angielszczyzna..No i ta przerwa ale cóż serial się robi coraz ciekawszy.Co do Amandy ona i Percy właściwie się niczym nie różnią to idealny duet,a Michael na końcu...
odcinek świetny, dzięki zakończeniu. uhuu Amanda robi się straszna. :) Po Percym przynajmniej wiadomo czego się spodziewać.
Miesiąc bez nikity?Jak oni mogą?! Po takim zakończeniu odcinka? Ja nie wiem jak to wytrzymam. xD
witam, macie informacje czy jest planowane wiecej sezonów? bo po odcinku 16tym bardziej można się spodziewać że nikita skończy się na jednym sezonie :( . Odc 16 super, tylko jak wytrzymać do kwietnia po takim zakończeniu.
Jestem prawie na 100% pewna, że będzie 2 seria. Do końca 1 zostało 6 odcinków, a w serialu jest kilka wątków, które nie zostały dokończone np. sprawa czarnych skrzynek Percyego. Nikita (jeśli się nie mylę) zniszczyła dopiero 1 z nich więc jeszcze z 6/7 (?) jej zostało. Nie wierzę, że w każdym następnym odcinku znajdzie po czarnej skrzynce.... ;)
Poza tym serial cieszy się jakąś tam popularnością więc czemu go kończyć? ;)
SPOILER
Michael namierzył Nikite i pewnie również się domyślił że Alex jest z Nikitą, może Michael dołączy do nich i w trójkę będą niszczyć sekcje :D . znalazł Nikite, nagrania rozmów telefonicznych wykazały że Alex była w mieszkaniu Nikity, może będzie to ukrywał przed wszystkimi i pozwoli Panią niszczyć sekcje? Jeśli planują drugi sezon to ciekawi mnie jak to rozwiążą.
Wiesz widziałam już seriale które zakończono niczego nie rozwiązując z braku oglądalności więc tym bym się nie sugerowała ale faktem jest że ostatnie 2 odcinki były super ciekawe i czekam jak rozwiążą problem z odcinka 16.
Myślę, że na brak oglądalności narzekać nie mogą...
(ale oczywiście mogę się mylić ;)
ps. Na twitterze podczytuje aktorów z serialu i z tego co czytam wynika, że oni cały czas kręcą kolejne odcinki ;)
Ja mam 1 odcinek w rozmiarze 1.40 giga, ze ścieżka audio rosyjską i angielską. Tylko nie pamiętam, skąd ściągałem :(
sciezka audio angielska jest 5.1? 1,4 giga jeszcze nie widzialem, wszystkie mają po 1,09G ale sądze że ten dodatkowy rozmiar to wlasnie rosyjska sciezka audio.