Aha. Dzięki ;)
Ale chyba wolę poczekać, jak będzie na którejś ze stron online, bo z torrentów będzie się zbyt długo ściągać.
A pewnie jeszcze dziś ktoś wstawi.
http://tvscene.co.cc/watch/nikita-s02e20-shadow-walker-hdtv-xvid-2hd/ ;)
A było wcześniej dlatego, że podobno emisja w Kanadzie miała miejsce dzień wcześniej.
Świetny odcinek bo było dużo Birkoff'a . Tak nawiasem jego kapcie wymiatają ;D
Ciekawa jestem co Percy zaczyna znowu knuć z tym kolesiem od obrazów..
Alex jako maniaczka komputerowa i to jej " Because I 'm awesome" genialne :D
Jak Alex to powiedziała to miałam taką myśl "co tu się dzieje?"
Hheeh!
I ciekawe, gdzie się podziała Amanda...
Mnie się za to nie podobało, jak Alex wyskoczyła z tym Shotganem i zabiła tych dwóch kolesi jakaś taka dziwna scena.
Birkoff' miał też parę mocnych tekstów jak np ten "Byłem przesłuchiwany przez najlepszych i nic nie powiedziałem. Więc twoja technika dobry glina / dobry glina nic ci nie da" albo to jak w kawiarni żalił się temu kolesiowi który spytał o krzesło, na początku myślałem, że poważnie ma jeszcze jakiegoś znajomego. Faktycznie bamboszki miał przednie :)
Jak będzie sezon 3 to pewnie wątek pana od obrazu jeszcze jakoś rozwiną. Mam nadzieje, iż Percy będzie mógł wyprodukować też te bombkę atomową, wtedy też pewnie będzie ciekawie :)
Macie może gdzieś na internecie odcinek z wgranymi napisami? Bo widzę że napisy są, ale nie ma chyba online. Widziałam na cho mikuj do ściągnięcia z wgranymi napisami, ale nie mam transferu :// I zresztą pobierać nie mogę bo mam słabego neta. Jedynie oglądanie. Więc jakby ktoś miał to proszę o linka.
Odcinek w miarę spoko,ale mnie się wcale nie podobało to bycie Birkoffem w wykonaniu Alex, moim zdaniem to nie było genialne,tylko wymuszone. Beznadziejna też scena końcowa, home sweet home,oderwane zupełnie od innego gatunku, przesłodzona, sztuczna.
Reszta bardzo w porządku. Fajna scena kłótni w rodzinie. Myślę, że scenarzyści wyszli na przeciw oczekiwaniom dotyczącym Birkoffa. Percy zaczyna mnie nudzić,ostatnio zrobił się jakiś bezbarwny, czekam na Amandę i ARIEGO. No i na decyzję odnośnie losów serialu.