PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8271
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita
ocenił(a) serial na 10
nebb

A gdzie można go obejrzeć ; ) ?

talkanatalka

Jeszcze nie wiem, poszukam.
Rany, to już na stałe puszczają wcześniej w Kanadzie?
O-ow.!

ocenił(a) serial na 8
ardnaskela_filmaniak

wie ktoś gdzie można obejrzeć ten odcinek?

Yumi280

torrentz.com ;D

ocenił(a) serial na 10
nebb

A co do odcinka , strasznie mi się podobał . Świetny. I te wątki z Alex i Seanem ich pocałunek xd . :)

nebb

zbliżamy się do finału więc zaczyna się dziać. ciekawi mnie strasznie co planuje Percy, jeśli to nie bomba to co to może być? czuje, że w tych finałowych odcinkach wyskoczy z czymś niespodziewanym .

cieszy mnie powrót Ryana, team Nikita w pełnym składzie :D brakuje jedynie Owena, na którego powrót cały czas liczę :)

sceny Alex i Sean'a i ich pocałunek - uwielbiam ♥

Birkoff jak zwykle genialny, co tu się rozpisywać ;D

+miłe zaskoczenie, Michael z Roswell w roli Steven'a :)

ocenił(a) serial na 8
nebb

Odcinek bardzo fajny, podobała mi się w nim postawa Nikity. Nie wiem, jak mogła wam się podobać scena pocałunku, była przesiąknięta kiczem ;p Ale dla mnie ich miłość to w ogóle niepotrzebny wątek, więc jestem dość krytycznie nastawiona. Zostawmy to, ciekawi mnie Percy, co można z czymś takim zrobić oprócz bomby? Może chce to ofiarować temu facetowi z galerii sztuki i jakoś wkupić się w łaski nowych sponsorów? Zobaczymy. Where the hell is Amanda? I też,jeszcze przed sceną finałową pomyslałam sobie, że Nikita zaczynała sama,a teraz ma geniusza komputerowego, Navy Seal i dyrektora CIA, całkiem nieźle :D