PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8260
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Bardzo fajny odcinek ! Ciekawe komu Owen/Sam wisi $, tylko trochę mnie dziwi że Amanda jednak naprawdę pomyślała iż to Niki pociągnęła za spust.

Robert831231

mocny, Nikicie się od Majklela na koniec dostało. Zabolało, co? I dobrze...... :D

Apropo 4x03 "I'm not Seymor Birkhoff " ..... to już w ogóle wymiata....i wykreca fabułe w kosmos. Na to czekałam!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

Nie ma to jak męski foch i tak wiadomo że będą razem :0

Robert831231

nie muf chop :D

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

Zobaczymy :)

Robert831231

Birkhoff to chyba klon... :D

Robert831231

Po obejrzeniu tego odcinka jestem nieco zawiedziony. Za wcześnie doszło do ponownego zejścia Nikity z grupą. W pierwszym współpracowali, ale końcówka dawała szansę, że Niki jeszcze trochę sama podziała i powrócą klimaty z pierwszego sezonu. Sama Nikita też mnie rozczarowuje, wcześniej zdecydowana, pewna siebie, nie bała się podejmować trudnych decyzji, a tu ma problem z zabiciem gościa, który omal Jej nie zabił i stoi po stronie Amandy (dobrze że Mike się nie zawahał). Końcówka z Seymor'em też mnie nie zadowoliła. Shop ma już taką przewagę, że kolejnego "asa w rękawie" już raczej nie potrzebuje. Może to źle zinterpretowałem i "Nerd" robił zakupy w necie:-)

ocenił(a) serial na 9
roger_m

No fabuła totalnie zmierza w złym kierunku.. Niedługo wszystkich ich sklonują.
Czyli co. Nerd jest z Amandą czy to sobowtór?
A Sam to już w ogóle nie wiem jakie może mieć intencje.. Czy złe czy dobre..
Biedna Alex no to raczej ciężko będzie ją uratować, a może to ona właśnie zginie...
A Michael jest taki seksowny... wsunęłabym mu język w usta i rękę w spodnie...

Shattered1

Haha, Lionel nie jest z Amandą i nie jest klonem - daję Ci spoilery ;).
Obejrzyj najnowszy odcinek.
A w ogóle to myślałam, że tylko mnie wnerwia trochę zachowanie Nikki... Dobrze, że nie jestem jedyna. Albo źle. Zależy, jak na to patrzeć.
Masz na myśli, że Alex zginie w finale? W sumie i możliwe, chociaż ja bym wolała już wcześniej zobaczyć jakąś śmierć.
Hahah, padłam na to o Michaelu.
W ogóle, to też leżałam dzisiaj, kiedy odkryłam pierwszy film, w którym grała Maggie - wiecie, o który mi chodzi chyba.
Te dwie głowy mnie tak rozłożyły! Nie no, ale ten film był jakiś śmieszny...? - chociaż właściwie śmieszny to on nie powinien być.

Shattered1

To jak? Zmieniamy tytuł "Nikity" na "Nikita - Wojny Klonów"?:)

ocenił(a) serial na 8
roger_m

Czepiacie się dziewczyny :D
Odcinki trochę naprędce robione bo kasują serial i chcą jakoś zapiąć to na ostatni guzik

Mam nadzieję że Alex nie zginie. A Sama/Owena uwielbiam, on to dopiero mega seksi jest D: