PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8260
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita
kameska

co to za facet co był z alex, tzn ta akcja ? przez chwilę myślałam, że michaela zmienili;/ nei wiem co mam sądzic, wlasnie ogladam zobacze co bedzie. jeszcze sie odezwe :)

mruwela

haaa, jednak jest :D

ocenił(a) serial na 10
mruwela

Podobało się, chociaż trochę motywów z Die Hard 1 było. Mam też nadzieje, na jakiś porządny zwrot akcji że Micheal w końcu się kapnie np tego, skąd Nikita wiedziała, że Alex bierze udział w akcji.

Robert831231

Ja mam nadzieje, ze Michael się nie kapnie ;) ponieważ jeśli tak się stanie, to serial leży.
Wiadomo przecież, ze Michael przymyka oko na to, co robi Nikita, więc tak samo będzie jeśli dowie się, że Alex jest jej "wspólniczką". (Nie wyborażam sobie, żeby poleciał z tym niusem do Percyego ;) )
A co za tym idzie z góry będzie wiadomo, że wszystkie akcje Division będą sabotowane :P
Także Michael nie może się kapnąć ;] Może się domyślać ;D

Robert831231

Michael się już kapnął jeżeli potrafi czytać z ruchu warg ale udaje że nic nie widzi,a przynajmniej mam taką nadzieje.

kameska

Mnie się w sumie odcinek podobał z tym że brakuje mi akcji w terenie... Np. jakaś stara opuszczona fabryka na odludziu czy inna rudera w lesie itp., a nie ciągle eleganckie przyjęcia w eleganckich domach/hotelach...

Brakuje mi także Owena :P (kiedy on wróci?! ) i dziwne jest dla mnie to, że jeszcze nie została rozwinięta postać Jaden. Przecież ona by mogłą mocno zamieszać ;]

kameska

heh, w stanach nie ma tak bardzo dużo ruder, opuszczonych fabryk jak w polsce:P tam głownie to metropolia jest :D chyba, ze na jakiejs farmie ;p albo w lesie ;p

mruwela

O to mi chodzi, żeby wreszcie coś na zewnątrz się działo :)

ocenił(a) serial na 10
kameska

Właśnie o to mi chodzi, żeby zobaczyć co zrobi jak się w końcu domyśli. Nawet agent w samochodzie jak jechali na akcje, zatrybił skąd Nikita wie o akcji skoro zabili kreta. Np mogło by być tak, że się dowiem i jednak powie Percemu wtedy Alex i Nikita będą musiał się sprzymierzyć z ruskiem Arim Tasarovem żeby zniszczyć sekcje. Takie coś że Alex i Nikita będą niszczyły plany sekcji co odcinek może stać się później nudne, jak za każdym razem będzie im się udawało.

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

odcinek może być znacznie lepszy od poprzedniego . zgadzam się też z kameska , brakuje mi Owena odcinki z nim i ten wątek były najlepsze . a i myślę że Michael na pewno zacznie coś podejrzewać i obserwować Alex . swoją drogą nie moge się doczekać aż coś miedzy nimi będzie . albo chociaż jakaś wspólna misja ich razem .

kass_16

Też na to czekam... ;)

Robert831231

Jeśli Michael domyśli się, jaka jest rola Alex w Division, i jeśli poleci z tym do Percyego, to wiadomo, że ten będzie chciał (prędzej czy później) głowy Alex i Nikity. Wierzysz w to, że Michael da mu je na tacy? ;) (bo ja nie:P )
Poza tym nawet gdyby się wydało kim jest Alex, to Nikita automatycznie straci dostęp do informacji o planowanych misjach Division.
Jak wtedy niby będzie z nimi walczyć?

ocenił(a) serial na 10
kameska

Jak wtedy niby będzie z nimi walczyć?
No jak będą walczyć, Tasarov mówił że jej pomoże zniszczyć Percego. A taki zwrot akcji, dla mnie był by ciekawy, jak musiała by się sprzymierzyć z wrogiem.

Robert831231

To raczej mało prawdopodobne...
.
.
.
A może....? ;)

ocenił(a) serial na 10
kameska

W myśl zasady wróg mojego wroga...

kameska

również brakuje mi Owena xD xD

Michael będzie podejrzewać, potem śledzić Alex, potem prawda wyjdzie na jaw////...a ja i tak nie mogę się doczekać jak Niki przeciągnie Michaela na swoja stronę :P:P
Bo na pewno prędzej czy później jej się uda xD

ocenił(a) serial na 8
Cpt_Pchelka

czy ktoś ma napisy do tego odcinka? :)

snidomi

jeszcze się nie pojawiły (chyba)

ocenił(a) serial na 8
kameska

dzięki

ocenił(a) serial na 10
snidomi

napisy juz sa ;)

ocenił(a) serial na 6
kameska

dali d%#y w tym odcinku. Akcja z tym jak zakladniczka daje Alex sluchawke i mowi "to do ciebie" po prostu zalosna. Sory ale dziecko by sie zorientowalo kto jest wtyczka. Jest akcja w ktorej bierze udzial pare osob z tego ginie dwojka, zostaje ile 6 osob ? z czego 3 biora udzial w "znaczacych" dzialaniach typu wywabianie nikity, w tym Alex. I co, Nikita sobie "dzwoni" po prostu wlasnie do Alex niby czemu wlasnie konkratnie do niej ? I jak wytlumaczyla to Michaelowi, ze Nikita zaczela ja przekonywac i werbowac pff wolne zarty niby po co skoro ma juz w srodku kreta to raz, dwa jakby nie bylo miala co robic np probowac nie dac sie zlapac, trzy czy nikita probowala kiedykolwiek dazyc do tego zeby jacys podrzedni agenci sie od Percego odwrocili ? Jak mowie dziecko by sie zorientowalo, co dopiero specjalisci od szpiegostwa infiltracji itd dno i metr mulu

Oleej_90

Mogli pomyśleć, że chce rozmawiać właśnie z Alex, bo to ona z nią "walczyła" w siedzibie Sekcji, więc w mniemaniu ich wszystkich Nikita ma z nią na pieńku.

Oleej_90

Nie pierwszy raz mają wpadkę. Ten serial z odcinka na odcinek to coraz bardziej zwykła siekanina z romansem w tle.

Arg

No z tego co pamiętam Nikita film i stary serial też były zwykłą siekanką z romansem w tle,jedyne co odróżniało od innych o podobnej tematyce,to pomysł jak z przestępcy zrobić agenta pracującego dla dobra kraju,i to jest jedyna różnica.