PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8269
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Odcinek 17.Opinie.

ocenił(a) serial na 10

Jak wyżej. Jak wasze wrażenia??

ocenił(a) serial na 10
kath198

Mnie się najbardziej podobał koniec odcinka :)

ocenił(a) serial na 10
kath198

Mnie za to akcja, przy dźwiękach rosyjskiej muzyki, no i to że okazało się że to Percy przyczynił się do śmierci rodziny Micheala. Świetna też była scena, jak opowiadał o kupnie domu, bardzo wzruszająca. Tylko zastanawia mnie czy Percy się dowie w następnym odcinku, że Arab gryzie piach. Tak jak kiedy dowiemy się jak wygląda Gogol, tak mi się wydaje że po skrzynkach Percego będą chcieli go dorwać. Oraz co za zły i okrutny plan ma Percy, że potrzebuje Michaśka żeby był z nim na 100%

ocenił(a) serial na 9
kath198

Moim zdaniem najlepszy odcinek sezonu! ;D Już się nie mogę doczekać następnego! będzie się działo...

oluska5000

Odcinek świetny! Właśnie na to czekałam te 17 odcinków :D
Końcówka rzeczywiście najlepsza :)

xxxArashix

Ja właśnie obejrzałam. Myślałam, że po tym odcinku, w którym złapali Nikitę do Division już nie będzie tak mocnego, a jednak...
Warto było czekać na taki odcinek. Cały był tak mocny jak końcówka poprzedniego.

Scena końcowa była mega :D
Zastanawia mnie czemu wcześniej Percy napuścił Michaela na Kasima.

pikolinia

Myślę, że Percy chciał się pozbyć Kasima. O ile dobrze pamiętam, podczas rozmowy z Michaelem Kasim powiedział, że odszedł z "firmy" i przyłączył się do tych, których wcześniej szpiegował. Nawet jeżeli Kasim kłamał, to Parcy mógł specjalnie napuścić na niego Micheala aby mu pokazać, że zależy mu na tym, aby Michael się zemścił i tym wzmocnić jego lojalność.

ocenił(a) serial na 10
xxxArashix

Dokładnie tak, Percy to mistrz manipulacji tylko popełnił błąd mógł pozwolić mu go zabić. Tak Michael nie pomagał by teraz Nikicie.

Robert831231

napisy do odcinka http://nikita-forum.eu/viewtopic.php?t=93
zapraszam na forum do wspólnej dyskusji

daga12

świetny odc, fajne sceny :)

ocenił(a) serial na 10
euniceczar

Ale jedno do mnie powraca w związku z Michael'em i Nikitą. Oni teraz będą razem a ostatnio przed przerwą najpierw Nikita pocałowała Fletchera a kilka odcinków później on pocałował ją. A więc Nikita straci swoją wtykę w rządowym biurze ( Fletcher ) iż jako normalny człowiek też ma jakieś uczucia,które olała Nikita związując się z Michael'em.

kath198

dobry odcinek a zemsta Michaela będzie straszna,Percy będzie gorzko żałował że ufa Michaelowi.

ocenił(a) serial na 10
kath198

Ja ten odcinek KOCHAM. Takie sceny, że normalnie siadam. Na to czekałam cały czas. Ta chemia między nimi mnie zabija po prostu. Widział ktoś reklamę kolejnego? Będzie się działo. Zwłaszcza na polu - Michael/Nikita, co mnie bardzo cieszy.

ocenił(a) serial na 10
skinnerbx

http://www.youtube.com/watch?v=VwKbFpSZV2s
Proszę :)

ocenił(a) serial na 6
kath198

Kto zna tytul piosenki, ktora leci pod koniec odcinka jak Nikita i Michael sie caluja?

ocenił(a) serial na 6
Cinek_16

Ok mam http://www.youtube.com/watch?v=45y1MSPRmWA

ocenił(a) serial na 8
Cinek_16

A podaj tytuł bo też zaczynam szukać :]

EDIT:
Florence and The Machine - Cosmic love

ocenił(a) serial na 9
kath198

rzeczywiście docinek świetny, i nie tylko moim zdaniem najlepszy ze wszystkich jak dotąd :) zwiastun widziałam i już nie mogę się doczeka nast. odc!

ocenił(a) serial na 8
Domkaa

Jako dawna fanka LFN podchodzilam do tego serialu z rezerwa, ale jest naprawde calkiem fajny. Odcinek 17 bardzo mi sie podobal, caly czas cos sie dzialo, wciagnal mnie totalnie. Swietnie, ze ciagle zmieniaja sytuacje i relacje bohaterow, nie ma stagnacji i proceduralnosci kolejnych odcinkow, ciekawe co jeszcze wymysla. Co prawda niektore watki sa dosc naciagane, ale staram sie nie czepiac szczegolow i milo mi sie calosc oglada.

ocenił(a) serial na 9
kath198

ale Percy to ku**s! normalnie opadła mi kopara! SZOK. btw. mistrz manipulacji jak nic, zgadzam się z przedmówcą gdzies tam, wyżej.
ODCINEK BYŁ PO PROSTU AWESOME!!! świetnie rozegrane, takiego zwrotu w życiu bym sie nie spodziewała :> a co do 18 odc, to hehe, juz nei mogę sie doczekać!!! ^^ kocham ten serial :)))

ocenił(a) serial na 9
onlylove

NAPISY JUŻ SĄ
zapraszam chomik LaCandy

ocenił(a) serial na 10
LaCandy_vampire

Jak dla mnie najlepszy odcinek sezonu :P Zobaczymy,może będa lepsze :)

ocenił(a) serial na 10
kath198

świetnie świetnie świetnie czekam na kolejne odcinki:) MICHAEL I NIKITA wreszcie RAZEM :)))

ocenił(a) serial na 10
onlylove

ja to samo:)

ocenił(a) serial na 10
londontown

tutaj dłuższy Preview 18 odc. http://www.michaelandnikita.com/

ocenił(a) serial na 10
skinnerbx

A ja myślałam,że nie wypuszczą do internetu takiego fragmentu ; )

kath198

Ten odcinek utwierdził mnie w przekonaniu, że to nie jest serial dla mnie. Początek sezonu był interesujący, ciekawie rozwijała się fabuła i wydawało mi się, że będzie to dobry serial akcji. Niestety się zawiodłem. Serial stał się durnym romansidłem, przesiąkniętym idiotycznymi dialogami, komicznymi scenami walki i durnymi zwrotami akcji. Wydaje mi się, że twórcy sami nie wiedzą czego chcą. Przykładowo biorąc pod uwagę najnowszy odcinek, który tak zachwalacie.
1. Jedna scena miłosna jest znośna, dwie to trochę za dużo, ale trzy....no bez przesady, to ma być serial akcji, a nie miłosne rozterki Nikity i spółki.
2. Scena w domku gdzie główna bohaterka zabija mordercę rodziny Michaela, a on sam postanowił mu życie darować....o co tutaj chodzi?
3. Dialogi i jeszcze raz dialogi....Alex i jej chłopak, Nikita i Michael czy Nikita i Alex....polecam raz jeszcze się przysłuchać, strasznie idiotyczne.
4. Akcja i Nikita, która miała być zawodowcem, a pozwala się uwolnić Kasimowi, który o dziwo zamiast załatwić Nikitę dzwoni po pomoc i się daje nakryć, nie wspominając o dalszym rozwoju akcji i całej strzelaninie.
5. Scena na próbie baletu, gdzie Nikita załatwia po kolei ludzi Kasim'a, a w następnej scenie jest w samochodzie ewakuacyjnym i go usypia, dodatkowo próba trwała nawet po tym jak z balkonu spadł jeden ze strażników, twarde są te baleriny.
6. Michael taki twardziel i specjalista, a nie mógł znaleźć Kasim'a, którego Nikita znajduję w niecałe 24 godziny.
7. Co by się stało gdyby Michael się nie zgodził wziąć udziału w prywatyzacji Sekcji i zdradził plany Percy'ego komuś z rządu, przecież miał czas, który mu dał Percy na zastanowienie się.
To są strasznie rażące błędy, które powodują, że oglądanie tego serialu nie jest już przyjemne. Dziwią mnie strasznie Wasze pozytywne opinię, ale może się po prostu spodziewaliście takiego klimatu, ja liczyłem na coś innego. Olewam ten serial.

ocenił(a) serial na 10
indyjones

A tu jeszcze nowe promo które zawiera kilka nowych ujęć :)
http://www.youtube.com/watch?v=JuMIC7XXhKM&feature=feedwll

ocenił(a) serial na 10
kath198

Odcinek był meega tylko zastanawia mnie to że raz jest łóżko ustawione w jedną str a raz w inną :D mogli to dopracować, ogólnie serial jest niesamowity i przykuwający uwagę :> No i przystojny Michael ;) xd